Magazin Srbija

Interventna saoseća sa Čedom, pa ga nije ispresavijala što je bahato šutirao automobil

čedaaa konan
Printscreen

Nakon tuče Čedomira Jovanovića sa ozoglašenim vođama navijača Crvene Zvezde na internetu isplivavaju novi snimci. Momenti gde Čeda psuje majke pripadnicima Interventne jedinice, koji mu zbog toga ne lupaju šamarčinu kao svakom poštenom građaninu Srbije u svakoj mogućoj prilici, zabeleženi su okom kamere prolaznika i komšija.

Na novom snimku se jasno vidi trenutak kada Jovanović šutira parkirani privatni automobil nakon čega u narodu popularna Interventna reaguje blago i nežno prema poznatom političaru.

Snimak otkriva i suze vidno uzrujanog Jovanovića i komentare začuđenog komšiluka.

Ne mogu da se otmem utisku kako bi me slatko isavijali panduri da sam bio u Čedinim fensi cipelama. Prvo bi me tukli za svaki nagli pokret, pa onda još jače za svaku izgovorenu psovku i povišen ton, a kada bih šutnuo parkirani automobil imao bih sreće da se probudim u pritvoru, a ne u Urgentnom centru.

Neverovatno je koliko u ovoj zemlji zakon nije jednak za sve. Jovanovićeva objašnjenja incidenta mogu da prođu, pa čak mogu probuditi i poneko razumevanje i empatiju. Ali samo zamislite šta bi se vama dogodilo da se ovako ponašate i da u javnosti osvane snimak.

Mediji bi vas razapeli za vandalsko ponašanje, a verovatno bi se oglasio i sam ministar Vulin koji ne bi propustio priliku da vas nazove ološem koji ovakav čin nikada više neće ponoviti.

Ova zemlja davi se u kriminalu, korupciji i divljaštvu. Ovakve scene nisu primerene čak ni za Srbiju, koja ne može da se pohvali visokim nivoom tolerancije i vladavine prava.

Nema pravde za građane. Čeda je u svom intervjuu bio potpuno u pravu kada je govorio da nemamo državu. Ovo nije država, ovo je šou cirkuskih nakaza koje vladaju nad sluđenom publikom.

Ambasador Rusije je KGB agent, ja sam crn i poludeo, mi smo besne životinje i nemamo državu, al’ nije Vučić kriv, mi smo govna

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

205 Shares
205 Shares
Share via
Copy link