Magazin

Skandal na britanskom dvoru: Čarls izbacio Harija i Megan iz kuće uoči krunisanja

princ-hari-kralj-carls-kamila-parker-bouls-profimedia
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kralj Čarls je izbacio princa Harija i Megan Markl iz kuće na imanju Frogmor, a ključeve je ponudio princu Endrjuu, piše „The Sun“.

Bračni par posle ove odluke sada pravi planove da svoju imovinu prebaci u SAD, a pod znakom pitanja je i njihov dolazak na krunisanje Harijevog oca u maju.

„Ovo je sigurno kraj za Harija i Megan u Velikoj Britaniji“, rekao je insajder za Sun, prenosi Telegraf.

Kako navodi ovaj medij, kralj Čarls je započeo proces izbacivanja sina i snajke iz kuće nekoliko dana pošto su objavljeni memoari „Spare“, koje je napisao Hari.

Bakingemska palata je izdala obaveštenje o izbacivanju, a ključevi su i zvanično ponuđeni Endrjuu, vojvodi od Jorka, koji se ne slaže sa ovom odlukom.

Inače, Hari i Megan su imanje u Frogmoru dobili na poklon od pokojne kraljice Elizabete, i sada su praktično ostali bez doma u Ujedinjenom kraljevstvu. Spekuliše se da će sve svoje stvari preneti u Montesito u Kaliforniji, gde žive.

Hari i Megan su pre useljenja u imanje naredili renoviranje kuće i okućnice u iznosu od 2,4 miliona funti, ali su tamo proveli samo 6 meseci, pre nego što su počeli veliki problemi sa ostatkom kraljevske porodice.

Dajana govorila da je ružna kao pas, bila je Čarlsova ljubavnica, sada će Kamila postati kraljica

73 Shares
Share via
Copy link