Magazin Poznati

Brus Vilis svakim danom sve lošije, porodica se ne odvaja od njega i moli za čudo (FOTO)

Brus vilis sa familijom
Foto: Instagram / buuski

Holivudskog superstara Brus Vilisa svi pamtimo kao neuništivog detektiva Džona Maklejna i po bezbroj drugih fenomenalnih uloga, ali nažalost, izgleda da je njegovo zdravstveno stanje sve lošije.

Naime, on je u martu ove godine objavio da okončava svoju dugu karijeru, nakon što mu je dijagnostifikovana afazija, specifično oboljenje koje utiče na sposobnost govora i mogućnost da radi više stvari u isto vreme.

Upravo zato njegova porodica koristi svaki trenutak da provedu zajedno, ne gubeći nadu i verujući u čudo.

Svaki zajednički trenutak je dragocen

Meseci nakon što je glumac otkrio svoju borbu s bolešću, koja napada njegove kognitivne sposobnosti, za porodicu Vilis postali su istovremeno teški i dragoceni, a svi se trude da ne propuste ni jedan trenutak sa voljenim glumcem, piše Index.

Izvor blizak porodici otkrio je kako se njegovo stanje od početka godine samo pogoršalo, pa se porodica često okuplja i zajedno provodi vreme.

– Oni znaju da Brus neće biti tu zauvek. Dakle, cene svaki zajednički trenutak – rekao je izvor za Daily Mail.

Ema Heming i Demi Mur, Brusova sadašnja i bivša supruga, dodatno su se zbližile, pa zajedno pomažu glumcu da mu olakšaju život sa bolešću, a Demi se trudi da bude stalno u kontaktu sa njim.

– Ona koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Ako nije uz njega, onda zove telefonom, samo da čuje Brusov glas – rekao je pomenuti izvor.

Praznična idila u Ajdahu

Velika porodica sada, kao i svake godine, provodi praznike u Ajdahu, a tamo su nastale i neke fotografije na kojima su zajedno pozirali Mur i Vilis sa njihovom 28-ogodišnjom kćerkom Talulom.

Na fotografiji su majka i ćerka pozirale zagrljene, a pridružio im se i Brus koji je gledao u njihovog ljubimca, psa Pilafa.

„Volim svoje roditelje i svoju porodicu“, napisala je u emotivnoj poruci Talula.

Izvor je dodao kako su zajedničko vreme i tradicija ove porodice oduvek bili posebni, kao i da su se njihova druženja sada nastavila i postala samo još lepša, iako uz dozu tuge.

Brus deluje sve dalji, što porodici slama srce

– Brus ne može puno da govori i izgleda kao da ne shvata puno o onome što drugi pričaju. Ema je postala njegov glas i neko ko komunicira za njega.

Postoje dani kada oni razaznaju deliće starog Brusa, ali to su kratki momenti. Deluje da im je Brus sve dalji i to im slama srce. One ne mogu da zamisle Božić bez tog voljenog čoveka – objasnio je izvor.

– Starijim ćerkama nedostaje njihov otac, kakav je bio, onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih momaka i davao im neželjene savete.

Kako lagano stiže Božić, sve što mogu da učine je da mu kažu da ga vole i da se pomole za čudo – zaključio je izvor.

Izvor: Index

Brus Vilis viđen u Srbiji? Pa on je uvek tamo gde je najteže… (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

102 Shares
102 Shares
Share via
Copy link