Poznati Vesti

Bivša devojka Brusa Vilisa o zdravlju glumca: „Nije dobro, sve je gore i gore“

bravo brus
Printscreen Collage

Legenda Holivuda je u vrlo lošem stanju.

Marija Bravo, aktivistkinja i bivša partnerka holivudskog glumca Brusa Vilisa, otkrila je detalje o njegovom zdravstvenom stanju navodeći da se holivudska zvezda oseća sve gore i gore.

Pre skoro godinu dana, svet je pogodila vest da se jedan od najboljih akcionih heroja velikog platna povlači iz sveta filma. Brusu Vilisu je prvobitno dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od ređeg oblika demencije.

Zvezda filmova „Petparačke priče“, „Armagedon“, „Umri muški“ i „Šestog čula“ je u svakom trenutku okružen porodicom, suprugom Emom i ćerkama, kao i bivšom suprugom Demi Mur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Bravo (@mariarbravo)

Brusova supruga Ema neretko na društvenim mrežama deli detalje o borbi s kojom se suočava njen slavni suprug, a sada je progovorila i Vilisova bivša devojka Marija Bravo.

Brus i Marija su bili u vezi devedesetih. Upoznali su se u njegovom restoranu „Planeta Holivud“ i bili su u vezi 2 godine. Marija je sada otkrila medijima da je na jednom humanitarnom događaju bilo govora i o njegovom zdravstvenom stanju i da je tada razgovarala sa glumčevom ženom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Bravo (@mariarbravo)

„On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi“, rekla je Marija.

Izvor: Nova.rs

Ispijeni Brus Vilis prošetao ulicama Los Anđelesa, njegov izgled zabrinuo fanove (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link