Briga o zdravlju zuba dobila je novi oblik! Ili je bar to slučaj u jednoj od stomatoloških ordinacija u Novom Sadu koja je odlučila da priču o oralnoj higijeni prezentuje kroz koncept radionica za decu i odrasle.

Svi dobro znamo da je zdravlje zuba važno, ali čini se da u vezi sa tim svi imamo i brojna pitanja koja često ne znamo gde da adresiramo.

Zašto je oralna higijena u trudnoći bitna? Kako motivisati najmlađe da vode računa o zubima? Kako sprečiti i usporiti starenje zuba? Na ova, ali i mnoga druga pitanja tim stomatologa iz ProSmile poliklinike će se potruditi da odgovori u narednom periodu.

S obzirom da proces učenja treba da počne u najranijem dobu, prva na redu je bila upravo radionica za decu koja je održana 4. novembra u prostorijama ProSmile ordinacije.

deciji-zubar-novi-sad

Članovi ovog veselog tima kažu da su deca njihovi omiljeni pacijenti, pa ne čudi što su se opredelili da svoja bogata znanja najpre približe najmlađima i to na njima blizak način – kroz igru i učenje.

U planu su još i radionice – predavanja za trudnice i roditelje, koje otvaraju pitanja o značaju oralne higijene u trudnoći i očuvanju zdravog osmeha kod dece.

Iz ovog kreativnog i edukativnog ciklusa nisu izostavljeni ni najstariji pa će i oni biti u prilici da u ProSmile prostorijama razgovaraju sa gerontostomatolozima i postave im sva pitanja koja ih interesuju.

pro-smile-stomatoloska-ordi

Ova privatna stomatološka ordinacija radi još od 1989. godine, a dugu tradiciju u lečenju i dijagnostifikovanju stomatoloških problema potvrđuje i broj od 7.000 registrovanih i zadovoljnih pacijenata.

Trebalo bi da je to već dovoljan razlog da se 9. decembra pridružite novoj ProSmile radionici. Jer (o)smeh je važan!

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here