deciji-stomatolog-novi-sad
Novi Sad

BRIGA O ZDRAVLJU ZUBA KAO IGRA: Radionice za decu i odrasle

Briga o zdravlju zuba dobila je novi oblik! Ili je bar to slučaj u jednoj od stomatoloških ordinacija u Novom Sadu koja je odlučila da priču o oralnoj higijeni prezentuje kroz koncept radionica za decu i odrasle.

Svi dobro znamo da je zdravlje zuba važno, ali čini se da u vezi sa tim svi imamo i brojna pitanja koja često ne znamo gde da adresiramo.

Zašto je oralna higijena u trudnoći bitna? Kako motivisati najmlađe da vode računa o zubima? Kako sprečiti i usporiti starenje zuba? Na ova, ali i mnoga druga pitanja tim stomatologa iz ProSmile poliklinike će se potruditi da odgovori u narednom periodu.

S obzirom da proces učenja treba da počne u najranijem dobu, prva na redu je bila upravo radionica za decu koja je održana 4. novembra u prostorijama ProSmile ordinacije.

deciji-zubar-novi-sad

Članovi ovog veselog tima kažu da su deca njihovi omiljeni pacijenti, pa ne čudi što su se opredelili da svoja bogata znanja najpre približe najmlađima i to na njima blizak način – kroz igru i učenje.

U planu su još i radionice – predavanja za trudnice i roditelje, koje otvaraju pitanja o značaju oralne higijene u trudnoći i očuvanju zdravog osmeha kod dece.

Iz ovog kreativnog i edukativnog ciklusa nisu izostavljeni ni najstariji pa će i oni biti u prilici da u ProSmile prostorijama razgovaraju sa gerontostomatolozima i postave im sva pitanja koja ih interesuju.

pro-smile-stomatoloska-ordi

Ova privatna stomatološka ordinacija radi još od 1989. godine, a dugu tradiciju u lečenju i dijagnostifikovanju stomatoloških problema potvrđuje i broj od 7.000 registrovanih i zadovoljnih pacijenata.

Trebalo bi da je to već dovoljan razlog da se 9. decembra pridružite novoj ProSmile radionici. Jer (o)smeh je važan!

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share