Magazin

Bred Pit (58) pao na piletinu, ne skida ruke s mlađane Ines (29) (FOTO)

Čini se da holivudski glumac Bred Pit ima novu ženu u svom životu. Kako saznaje Daily Mail, glumačka zvezda viđena je u društvu bivše supruge američkog glumca Pola Veslija, a delovali su poprilično prisno. Podsetimo, u pitanju je glumac iz čuvene serije “Vampire Diares”.

Elem, 58-godišnji Bred i 29-godišnja Ines de Ramon viđeni su u nedelju na Bonovom koncertu u Los Anđelesu, a glumac ju je pritom držao za ramena i privlačio bliže sebi dok su razgovarali s prijateljima, Sindi Kraford i njenim suprugom Rendeom Gerberom, Šonom Penom i Vivijem Nevom.

Obučen u kežual farmerice, sivu jaknu i šešir, Bred je delovao vrlo opušteno, te se čini da mu je Inesino društvo i te kako prijalo. Ines, koja je inače dizajnerka nakita, pojavila se u kožnatim pantalonama, košulji i s upečatljivom žutom Hermes torbicom. Nakon koncerta, Bred se odvezao u svom Tesla automobilu, a de Ramon je koncert napustila u pratnji njegovog telohranitelja.

Podsetimo, Breda Pita su ranije strani mediji povezivali s 27-godišnjom nemačkom manekenkom Nikol Poturalski, kao i s jednom od najpopularnijih manekenki, Emili Ratajkovski, koja je takođe nedavno objavila da se razvodi od supruga koji ju je navodno varao.

Izvor: Kurir

Nova gajba Bred Pita od 40 miliona $ je remek delo arhitekture u utočištu slavnih (FOTO)

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

51 Shares
Share via
Copy link