Lifestyle Magazin

Sa naftne platforme u Beograd, prelepa Brazilka Livija zbog ljubavi je postala srpska snajka

livija
Foto: Printscreen

Jedan od brojnih primera nepredvidivosti života jeste priča Brazilke Livije Domingo Bjeloglav, devojke kojoj je sudbina najpre namestila odlazak iz Južne Amerike u Evropu, a potom i ljubavnu iskru zbog kojeg se iz Nemačke preselila u našu prestonicu.

Na Instagram stranici posvećenoj strancima u Beogradu, Livija je opisala svoju neverovatnu životnu putanju koja se završila u Srbiji, prenosi Zadovoljna.rs.

– Odrasla sam u Brazilu i on će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Vreme puno sreće… Nikad nisam mislila da ću napustiti svoju zemlju koju toliko volim. Ali sudbina je imala druge planove za mene i otišla sam da studiram mašinstvo u Nemačkoj, počela je svoju priču Livija za Expats in Belgrade.

Posle studija se vratila u Brazil i počela je da radi na naftnoj platformi.

– Bila sam odgovorna za nesmetano funkcionisanje naftne platforme usred mora i istovremeno jedina žena okružena muškarcima – to bi verovatno mogla biti jedna od definicija stresa. Za devojku je to bio težak život, pa sam posle izvesnog vremena odlučila da se vratim u Nemačku i počnem da radim za jednu softversku kompaniju, nastavlja.

Mislila je da je život na relaciji Brazil – Nemačka dovoljna avantura, ali „sudbina je opet imala drugačije planove“, kaže Livija.

Na jednom događaju kompanije u Budimpešti, za mojim stolom je bio jedan čovek koji će sa mnom biti „do kraja mog života“. Bio je to moj sadašnji suprug, ponosni Srbin, koji mi je osvojio srce i pretvorio moj život i ovu priču u ljubavnu priču. Znala sam, u tom trenutku, da će Srbija biti sledeća destinacija za mene i tako je i bilo. Ubrzo sam bila u Beogradu i sada sam majka tri prelepe devojčice, otkrila je.

Srbija, kao i Brazil, nije ono što vidite već ono što osećate, kaže Livija.

– Jednom kada odlučite da provedete vreme ovde povuče vas atmosfera. Opojna je. Zaista uživam u gostoprimstvu i raznolikosti srpskog naroda, hrani i običajima, primetila je.

Livija je takođe na svom Fejsbuk profilu podelila intimne fotografije svog porođaja u kućnim uslovima, prošle godine u februaru.

Izvor: Zadovoljna.rs

Australijanka u Srbiji: Svuda su alkohol, kladionice i bahatost, a jedna stvar me posebno nervira (VIDEO)

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link