Magazin Poznati

Brat Miloša Bikovića postao monah sa 22 godine, glumac posebno pamti jedan savet koji mu je dao

bikovic
Printscreen

Nedavno je objavljena vest da je devojka Miloša Bikovića u drugom stanju, te da će popularni glumac uskoro postati otac. Oni su srećne vesti krili nekoliko meseci, a što ne čudi s obzirom na to da Miloš vrlo retko govori o privatnom životu.

Jednom prilikom Miloš je govorio o svom bratu Mihailu, koji je vrlo mlad odlučio da život posveti veri.

– Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije.

Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: ‘Razmisliću o tvojim rečima’ – ispričao je Miloš tada za rusko izdanje magazina „Esquire“.

mihailo biković
Iguman Mihailo/PrtSc

Objasnio je šta ga je navelo da život provede u manastiru, kao i kakav odnos danas imaju.

– Objasnio mi je da nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom. Kada je moja slava premašila sve ono što sam očekivao, sećam se da mi je brat rekao: ‘Sada više nisi bitan samo ti. Sada si postao simbol.’

On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nikada nisam očekivao jer je to neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko i kada se ja lomim i sumnjam u sebe – ispričao je iskreno Biković.

Miloševa majka oduvek je verovala u sina.

– Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala – ispričao je Biković, prenosi Kurir.

Miloš je otkrio i šta je porodici kupio od prvog ozbiljnijeg honorara.

– Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan.

Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste – rekao je glumac u intervjuu za pomenuti magazin.

Miloš Biković plaćeniji i od Aleksandra Berčeka, za dan snimanja uzme više od 5.000 €

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link