Film Magazin

Miloš Biković plaćeniji i od Aleksandra Berčeka, za dan snimanja uzme više od 5.000 €

bikovic
Printscreen

Glumac Miloš Biković veoma je popularan u našoj zemlji, ali i u Rusiji, gde je jedan od omiljenih glumaca.

Miloš Biković je još pre četiri godine s filmom „Sluga“ ušao je u istoriju ruske kinematografije, pošto je film zaradio najviše novca otkako se snimaju filmovi u Rusiji i postao najplaćeniji glumac u Rusiji.

Kako su ruski mediji tada pisali, jedan Bikovićev dan na setu koštao je producente filma „Sluga“ 420.000 rubalja, što je oko 5.200 evra.

Budući da je snimanje ove komedije trajalo 39 dana, računica kaže da je srpski glumac zaradio više od 200.000 evra samo od ovog filma.

On je, međutim, snimio daleko više filmova i serija u Rusiji.

Pored ruskih filmova i serija, igrao je i u rusko-srpskoj produkciji „Hotel Beograd“, a nedavno je snimio i film „Izazov“, nakon kog tamnošnji mediji pišu da je Miloš Biković postao najisplativiji glumac u istoriji ruske kinematografije.

„Izazov“ je prvi film sniman u svemiru i za samo mesec dana je postao najgledaniji u toj zemlji. Ova svemirska drama je do sada u bioskopima zaradila 12.798.000 evra.

Ruski mediji pišu da je „Izazov“ prvog vikenda u bioskopima inkasirao 3.646.735 evra, što je za čak milion evra bolji rezultat od Miloševog filma „Sluga“ iz 2019. godine, prenosi Informer.

Samim tim se očekuje da će ovaj film premašiti ukupnu zaradu filma „Suga“.

Inače, zbog ovih angažmana u Rusiji, Biković je najplaćeniji srpski glumac, s obzirom da je ovolikom zaradom pretekao Mikija Manojlovića i Aleksandra Berčeka, koji jedan snimajući dan naplaćuju i do 3.000 evra, kako prenosi portal Filmitv.rs.

Mlada glumica bila u vezi sa Bikovićem i čuvala se za prvu bračnu noć, sada uživa u novoj ljubavi

Izvor: Nova.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link