Magazin

Mlada glumica bila u vezi sa Bikovićem i čuvala se za prvu bračnu noć, sada uživa u novoj ljubavi

254855_967265-brankicasebastijanovic-ls_ls
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Naša glumica Brankica Sebastijanović odigrala je nekoliko zapaženih uloga u domaćim filmovima i serijama, a onda je odlučila da se povuče iz javnog života, te se poslednjih godina o njenoj privatnosti ne zna baš mnogo.

Publika je brzo zavolela, a mlada glumica je uživala u popularnosti nakon serija koje su je proslavile na našim prostorima.

Brankica je bila u vezi sa našim popularnim glumcem Milošem Bikovićem, a o njihovom odnosu se dosta govorilo u javnosti.

Mnogi su očekivali da će se par venčati, a oni su javno pričali svojevremeno i o svojoj intimi i otkrili da se „čuvaju za prvu bračnu noć“.

– Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – rekla je tada Brankica koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

Međutim, i pored ovih planova za budućnost, glumački par je rešio da stavi tačku na njihovu ljubav, a o razlozima raskida nisu govorili.

Ranije se pisalo da je u ljubavi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije „Avala“, a sada se glumica povezuje sa umetnikom Dušanom Matejićem.

Izvor: Nova.rs

Na kukovima istetovirala lik Miloša Bikovića, kulu Genex i Hram Svetog Save, cela noga za film „Južni vetar“ (FOTO)

104 Shares
104 Shares
Share via
Copy link