Kolumne

Bojana uradila botoks na akciji da bude lepša za proslavu, a završila u podlivima

botoks
Foto: privatna arhiva

Bojana iz Pančeva koja inače živi u Americi javila se novinarima da im ispriča i pokaže podlive na licu nakon što je u klinici Atlas estetika uradila botoks po akcijskoj ceni od 150 evra. Što bi moja komšinica, nekad vrsni trgovac u prodavnici tekstilne robe rekla: Jeftinije nego džabe.

A kako mahom sve što je jeftino ume biti fušeraj, Bojana je prošla ko bos po trnju ili ko glavom u zid, jer su joj se sutradan nakon tretmana pojavili podlivi zbog kojih liči kao da je pretučena.

Ona kaže da ovo nije prvi put da radi botoks, da je upoznata sa procedurom i da je bila prezadovoljna kada je čula da će joj za te novce botoks između obrva i okolo očiju uraditi doktorica hirurg.

„Bukvalno je bilo – uđi, ubod, izađi. Nije bilo nikakvog kontakta, ostala sam, čini mi se, tri minuta. Onda sutradan se javio podliv, ali mislila sam da nije strašno. Međutim, od juče sve deluje zaista strašno. Pritom, za vikend imam jedan događaj za koji sam htela da izgledam lepo, a ljudi me sad na ulici pitaju da li me je neko pretukao“ izjavila je Bojana koja svojom pričom želi da skrene pažnju javnosti posebno što su usled akcijskih tretmana klinike pune.

Klinika joj je nakon poziva ponudila konsultaciju sa doktorkom koja joj je radila tretman što Bojana nije prihvatila.

Komentari na ovu priču su mahom isti: Tako ti i treba kad sa 45. hoćeš da izgledaš kao da ti je 25.

botoks prepiska

Ne bih išla tako daleko, i surovo, ali bih Bojani preporučila da se mani botoksa jedno vreme, posebno što joj nije prvi put kako kaže. Uzmi Bojana neko dobro ulje, masiraj svoje lice, podigni mu tonus, imaš vežbice svuda, postoje joga vežbe za lice, ali pre toga možda da malo staneš pred ogledalo pa zavoliš svoje lice i prihvatiš starenje. Počni sada kada je pod podlivom. Možda ćeš ga čuti kako ti kaže:

Je l sad dosta?

Ili: Što si mi ovu uradila?

Recimo.

Ne može “uđi, ubod, izađi” da pripremi za vikend proslavu da budeš lepša. Ni Bojanu niti bilo koju drugu ženu. Ili si sebi lepa ili nisi, a ako nisi onda menjaš ono unutra, učiš da prihvatiš sebe. Ili sebe voliš ili sebe ne voliš, a ako ne voliš onda je to više za psihologa nego za hirurga Atlas estetika klinike.

Drago mi je što je ova priča izašla u javnost da bi devojke, žene malo povukle ručnu, a sa druge strane da shvate da je mnogo onih koji rade nesavesno, i to ne samo u ovom konkretnom slučaju ako verujemo Bojani, već svuda, umiru deca, odrasli zbog lekarskih grešaka što onda neko ne bi sfušerio jebeni botoks tretman posebno ako je red od 10 metara, posebno ako je akcijska cena. Malo pogodim krvni sud, ajd ga jebi stavi smrznuti grašak, proći će, nisi oko izgubila. Tako, žene, a?

Nemojte se zajebavati sa svojim telom, ako nije nužno, a nije nužno, starenje još niko nije zaustavio samo je uspeo da sa 75 izgleda kao plastična lutka, svet je pun prezategnutih staraca od kojih svi beže vrišteći.

***Ovaj tekst možete da prenesete isključivo uz pisano odobrenje redakcije

Videla sam snimak čestitanja 24. rođendana Anastasiji Ražnatović i pojeo me blam

Jovana Kešanski

Ja sam novinar, kolumnista. Nisam zapisničar. Prenosim svoje utiske o onome što me pokrene.

komentar

Klikni da objaviš komentar

3.1K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap