Lifestyle

Osećajte se lepše uz CaVita centar za negu lica i oblikovanje tela

U CaVita centar u Novom Sadu dolaze podjednako Novosađani i Novosađanke na vrhunske tretmane lica i tela. Odavde ćete izaći nasmejani i zadovoljniji, a stručni tim tu je da odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice. Jedan od najčešćih tretmana jeste mikrodermo abrazija lica koja se radi sa dijamantskim turpijama i pomaže u uklanjanju ožiljaka od akni, popravlja nejednaku pigmentaciju, redukuje bore i ojačava imunitet osetljive kože i deluje kao dubinski piling. Potrebno je raditi od tri do pet tretmana, jedanput nedeljno.

Svi aparati u CaVita centru su vrhunskog kvaliteta, Iscra Medical, a CaVita tim sertifikovan je od strane ove kompanije. Još jedan veoma popularan tretman je kavitacija koja odstranjuje masne naslage i doprinosi oblikovanju tela. Ovo je bezbolan tretman, a tretirani deo tela smanjiće se od 6 do 8 centimetara već posle nekoliko terapija. Važno je da se u ovom centru za tretman kavitacije koristi vakumska sonda, a nakon tretmana dobijate 30 minuta presoterapije gratis.

cavita-centar.2
Izvor: CaVita centar

Presoterapija ili limfna drenaža stimuliše cirkulaciju, i oslobađa organizam od toksina, otoka i osećaja težine. Limfnom drenažom mogu se otkloniti posledice stresa, dugotrajnog sedenja i nekretanja. Tretmanima radiofrekvencom tj. liftingom lica i tela, postiže se efekat zategnutije kože na tretiranim delovima.

U CaVita centru rade se i botoks terapije, kao i fileri, odnosno popunjavanje usana, bora i podizanje jagodica. Botoks se radi i na obrazno viličnoj regiji, kao i regiji kod čela, obrva i oko očiju. Kozmetika koja se koristi je Sotis, iz Pariza, a aparati su vrhunskog kvaliteta.

cavita-centar
Izvor: CaVita centar

Ako imate problema sa rastom ili opadanjem kose, obavezno svratite u CaVita centar gde možete raditi mezoterapiju skalpa. Radi se o lečenju folikule, potrebno je ukupno 8 tretmana, jednom nedeljno. Folikula se leči različitim koktelima, u zavisnosti od toga da li vam se kosa masti pa opada, ili želite da brže raste, ili vam kosa opada iz nekog drugog razloga. Derma penom leče se ožiljci od akni, strije… zatim vrši se revitalizacija lica, vrata i dekoltea čistim hijaluronom.

cavita-centar.3
Izvor: CaVita centar

Nakon tretmana možete se osvežiti sveže ceđenim sokovima ili popiti Illy kafu u Fresh baru koji se nalazi u istom objektu.

Saznajte više o Fresh baru

 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

47 Shares
Share via
Copy link