Lifestyle

Farbala se sama pa umalo ostala ćelava zbog poteza popularnog među devojkama u Srbiji (VIDEO)

kosa blajhanje
Printscreen/TikTok

Menjanje boje kose je postupak sa kojim se gotovo svaka dama srela minimum jednom u životu. Prelazak iz svetlije u tamniju i obrnuto, plajhanje i slične metode često su odabir dama koje nekad i ne pitaju kakav će kvalitet kosa na kraju imati.

Iako se dobar deo njih obraća frizerima koji dobro poznaju posao (barem bi trebalo), druge pokušavaju da budu same sebi frizeri, te neretko odlaze samostalno u nabavku svega što im je potrebno za taj proces i same “odrađuju posao”.

Da se ne treba igrati sa vatrom i da takve stvari ipak treba prepustiti stručnim licima, pokazao je i jedan snimak na Tiktoku.

On prikazuje kako je devojka odlučila da u kućnoj varijanti izvuče svetlu nijansu kose, te je upotrebila blanš na svoj rizik. U snimku se vidi ishod njenog eksperimentisanja. Šokirala je korisnike količinom kose koju je izgubila na taj način.

@aimegx

WARNING DO NOT OVER BLEACH 🥺 exactly two years ago this happened to me. #bleach #healthyhairjourney #hairtips #boxdye #overdyedhair #hair #hairstyle #fyp #foryoupage #foryou #healthyhair #hairproducts #savedhair #blonde #blondehair #platinumhair #damgedhair #brokenhair #hairbreakage #broken #hairoil #haircut #hairtransformation

♬ som original – speedsongswr • Amigos

“Uradila sam isto kod kuće. Izgubila nekoliko centimetara kose, ali sam stavila jaja i maslinovo ulje na to oko 20 minuta, da popravi veliku štetu”, “Ovo sam naučila na teži način”, “I meni se ovo desilo. Plakala sam svaki put kad se pogledam u ogledalo, dve nedelje tako”, “Da sam bar ovo videla malo pre u subotu uveče”,  komentarisale su žene.

Na snimku se vidi da je devojka izgubila dosta kose i to kroz raščešljavanje, jer su se dlake zadržavale na češlju. Gorak ukus ulepšavanja osetila je na teži način, ali je kosu ubrzo i oporavila i vratila u normalno stanje što je i pokazala na snimku.

Uprkos tome što su neke korisnice mreže zaključile da se ovakve stvari dešavaju ukoliko posvetljujete kosu dva ili više puta, te niste informisani o preparatima i kvalitetu, druge su zaključile da je ipak bolje ovako nešto prepustiti onima koji se profesionalno time bave.

„26 godina čistim lice svojim urinom, natopim i ostavim da se osuši“: Nega lica sve popularnija u Srbiji, ovo je postupak

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

30 Shares
Share via
Copy link