Magazin

Bebi Dol u ozbiljnim problemima, mediji pišu da se hrani u narodnoj kuhinji?!

bebi-dol
Foto: Printscreen

Pevačice Bebi Dol duže vreme nema u javnosti, Mnogi se pitaju gde se nalazi i čime se bavi jedna od najvećih pop zvezda stare Jugoslavije.

Iako se spekulisalo da će Bebi učestvovati u rijalitiju „Zadruga 6“, to se nije dogodilo, a priče koje kruže estradnim kuloarima već duže vreme, da se pevačica nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, mogla bi da potvrdi činjenica da je Bebi navodno nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u Beogradu.

Tragom te informacije, novinari Kurira stupili su u kontakt s jednim od volontera koji radi u toj narodnoj kuhinji. On im je rekao da je pevačicu video nekoliko puta kako uzima obrok.

– Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po sledovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš delovalo tužno – rekao  je ovaj mladić.

Nakon ovog saznanja, stupili smo u kontakt i s nekoliko pevačicinih prijatelja, koji su nam rekli da o njoj ništa ne znaju već neko vreme, kao i da nisu upoznati sa činjenicom da je pevačica u toliko lošoj materijalnoj situaciji da bi morala da se hrani u narodnoj kuhinji.

– Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet.

Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju.

Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila.

Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve rešiti i da će ona opet biti ona stara Bebi – ispričao je naš sagovornik.

Podsetimo, kao što smo pisali pre nekoliko godina, Bebi je svojevremeno na lično insistiranje postala učesnik tadašnjeg Pinkovog projekta.

Ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke, koja se u međuvremenu teško razbolela.

„Sačekao me je sa cvećem na aerodromu“: Bebi Dol o velikoj ljubavi sa Masimom

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

85 Shares
Share via
Copy link