Magazin Novi Sad

Jutjuber koji je izazvao haos u Novom Sadu: Interventna me izvela iz grada

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jutjuber zbog kojeg je nastao haos u tržnom centru Big kaže da ga je obezbeđenje bukvalno iznelo iz Biga- i da je potom uz pratnju interventne policije smo napustio Novi Sad.

Po dolasku popularnog jutjubera brojna deca bukvalno su napravila opsadu hodnika u pokušaju da što pre dođu do njega. Kako su ispričali očevici, kada se pročulo da se Baka Prase krije u toaletu nastao je pravi stampedo, oštećen je i jedan štand, letelo je staklo, deca su vrištala, a neka od njih pala su u nesvest.

Obezbeđenje je potom pozvalo i policiju koja je ispraznila tržni centar.

– Nisam se krio u toaletu, već sam sve vreme bio u kancelariji. Nisam imao predstavu da će se pojaviti toliko ljudi, već sam mislio da će doći njih 1.000 – rekao je Baka Prase za “Blic” i dodao da se vratio u Beograd. Po povratku se oglasio i na društvenim mrežama.

Novosadski klinci u delirijumu izazvali haos koji se ne može opisati rečima (VIDEO)

View this post on Instagram

Obrćem milku za dan #honorsrbija #honor

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

– Slikanje je u startu bilo pomereno u neki sporedni hodnik jer je tržni centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebalo da bude razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvest, izbila je tuča, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja su i meni pretili da će da mi polome kičmu jer sam došao i napravio haos svojom pojavom – opisao je on incident na svom Instagram profilu.

On navodi i da su organizatori odlučili da “okončaju skup pre nego što se još neko povredi i pre nego što nastane još veća šteta”.

– U jednom trenutku me je obezbeđenje dohvatilo i bukvalno iznelo napolje (baš i nisam imao izbora), pa do kancelarije tržnog centra. Tamo smo ušli i nakon desetak minuta se pojavila interventna jedinica policije, otprilike sedam uniformisanih lica, legitimisali nas i pokušali da reše situaciju – napisao je jutjuber.

On je dodao da je cela situacija bila napeta jer su “neka deca bila povređena” i, kako kaže, u početku su i njega krivili, ali su shvatili da nema veze sa organizacijom, već da je samo pozvan kao gost.

– Na kraju su me njih sedmorica sproveli kroz tržni centar i uz pratnju interventne smo napustili Novi Sad. Ovaj poslednji deo je po meni bio nepotreban, ali nisam hteo da se raspravljam sa interventnom – priča Baka Prase.

Na kraju se popularni jutjuber zahvalio fanovima koji su došli da ga podrže.

– Samo želim da se zahvalim svojim fanovima koji su u tolikom broju došli zbog mene i što me prate i vole – dodao je on.

Upoznajte najpoznatije srpske jutjubere

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • …Samo ću reći: Hvala dragom Bogu da se ovako nešto nije desilo u nekoj školi… Opet bi bili krivi prosvetni radnici, od učiteljice, nastavnika, spremačica i direktora – svi. „Zašto niste vodili računa o obezbedjenju, naša deca su sjajna, divna… Vi ste krivi.“
    A gde ste Vi DRAGI RODITELJI? Da uputite vašu decu, male andjele, da ne vrište, ne histerišu, ne ruše, ne jurišaju, ne lome ono što im nisu kupili njihovi dragi mama i tata?… Da sačekaju svoj red, ako im je baš toliko stalo… GDE STE? Uvek je neko drugi kriv. Sada je to ovaj – Baka, deka Prase… ko god. Samo ne VI. On je verovatno taj koji vaspitava Vašu decu. On je taj koji im priča priče pred san, sa njima ide u školu, do grada, na trening…sa njima leže ukrevet, da budni dočekaju tri sata ujutru, dok vi spavate u vašim spavaćim sobama ne mareći za pametne mobilne i blagodarni nam wi-fi… Hvalite se pred svima da vaš mezimac /ca zna sve na toj spravi, snalazi se kao profi… čak i ono što vi nikad ne biste mogli, on/ona zna i ume. Pametno srce naše… I onda je kriv Baka-deka Prase…I svi drugi. Samo ne VI. SRAM VAS BILO. Ako iko od današnjih roditelja, uz poštovanje izuzetaka, zna šta je to sram.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
238 Shares
238 Shares
Share via
Copy link