baka-prase
Magazin Novi Sad

Jutjuber koji je izazvao haos u Novom Sadu: Interventna me izvela iz grada

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jutjuber zbog kojeg je nastao haos u tržnom centru Big kaže da ga je obezbeđenje bukvalno iznelo iz Biga- i da je potom uz pratnju interventne policije smo napustio Novi Sad.

Po dolasku popularnog jutjubera brojna deca bukvalno su napravila opsadu hodnika u pokušaju da što pre dođu do njega. Kako su ispričali očevici, kada se pročulo da se Baka Prase krije u toaletu nastao je pravi stampedo, oštećen je i jedan štand, letelo je staklo, deca su vrištala, a neka od njih pala su u nesvest.

Obezbeđenje je potom pozvalo i policiju koja je ispraznila tržni centar.

– Nisam se krio u toaletu, već sam sve vreme bio u kancelariji. Nisam imao predstavu da će se pojaviti toliko ljudi, već sam mislio da će doći njih 1.000 – rekao je Baka Prase za „Blic“ i dodao da se vratio u Beograd. Po povratku se oglasio i na društvenim mrežama.

Novosadski klinci u delirijumu izazvali haos koji se ne može opisati rečima (VIDEO)

View this post on Instagram

Obrćem milku za dan #honorsrbija #honor

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on

– Slikanje je u startu bilo pomereno u neki sporedni hodnik jer je tržni centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebalo da bude razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvest, izbila je tuča, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja su i meni pretili da će da mi polome kičmu jer sam došao i napravio haos svojom pojavom – opisao je on incident na svom Instagram profilu.

On navodi i da su organizatori odlučili da „okončaju skup pre nego što se još neko povredi i pre nego što nastane još veća šteta“.

– U jednom trenutku me je obezbeđenje dohvatilo i bukvalno iznelo napolje (baš i nisam imao izbora), pa do kancelarije tržnog centra. Tamo smo ušli i nakon desetak minuta se pojavila interventna jedinica policije, otprilike sedam uniformisanih lica, legitimisali nas i pokušali da reše situaciju – napisao je jutjuber.

On je dodao da je cela situacija bila napeta jer su „neka deca bila povređena“ i, kako kaže, u početku su i njega krivili, ali su shvatili da nema veze sa organizacijom, već da je samo pozvan kao gost.

– Na kraju su me njih sedmorica sproveli kroz tržni centar i uz pratnju interventne smo napustili Novi Sad. Ovaj poslednji deo je po meni bio nepotreban, ali nisam hteo da se raspravljam sa interventnom – priča Baka Prase.

Na kraju se popularni jutjuber zahvalio fanovima koji su došli da ga podrže.

– Samo želim da se zahvalim svojim fanovima koji su u tolikom broju došli zbog mene i što me prate i vole – dodao je on.

Upoznajte najpoznatije srpske jutjubere

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

  • …Samo ću reći: Hvala dragom Bogu da se ovako nešto nije desilo u nekoj školi… Opet bi bili krivi prosvetni radnici, od učiteljice, nastavnika, spremačica i direktora – svi. „Zašto niste vodili računa o obezbedjenju, naša deca su sjajna, divna… Vi ste krivi.“
    A gde ste Vi DRAGI RODITELJI? Da uputite vašu decu, male andjele, da ne vrište, ne histerišu, ne ruše, ne jurišaju, ne lome ono što im nisu kupili njihovi dragi mama i tata?… Da sačekaju svoj red, ako im je baš toliko stalo… GDE STE? Uvek je neko drugi kriv. Sada je to ovaj – Baka, deka Prase… ko god. Samo ne VI. On je verovatno taj koji vaspitava Vašu decu. On je taj koji im priča priče pred san, sa njima ide u školu, do grada, na trening…sa njima leže ukrevet, da budni dočekaju tri sata ujutru, dok vi spavate u vašim spavaćim sobama ne mareći za pametne mobilne i blagodarni nam wi-fi… Hvalite se pred svima da vaš mezimac /ca zna sve na toj spravi, snalazi se kao profi… čak i ono što vi nikad ne biste mogli, on/ona zna i ume. Pametno srce naše… I onda je kriv Baka-deka Prase…I svi drugi. Samo ne VI. SRAM VAS BILO. Ako iko od današnjih roditelja, uz poštovanje izuzetaka, zna šta je to sram.