Novi Sad

Auto placevi Novi Sad – info i lokacije auto placeva u Novom Sadu

Auto plac sa parkiranim automobilima

Auto placevi Novi Sad – pravo su mesto za kupovinu polovnih automobila i vozila. Kada su u pitanju polovni automobili, Novi Sad definitivno spada u najveća tržišta, a auto placevi u Novom Sadu su mesta na kojima se obalja kupoprodaja polovnjaka.

Neki auto placevi u Novom Sadu u svom asortimanu imaju i rezervne delove, nekada i gume, a mnogi od njih nude i raznovrsne usluge, ali njihova glavna funkcija jeste prodaja polovnih automobila.

Kada je u pitanju prodaja automobila – Novi Sad kupcima zaista nudi širok izbor auto placeva sa raznovrsnom ponudom. Sudeći po iskustvima ljudi koji su svoj automobil kupili na nekom od auto placeva Novog Sada – bili su vrlo zadovoljni kvalitetom usluge. Ipak, vredi istražiti koji su najbolji i najveći auto placevi u Novom Sadu i zašto se kupci za njih svakodnevno odlučuju:

Polovni automobili Novi Sad – auto placevi prvi izbor kupaca

Kada je u pitanju prodaja automobila Novi Sad beleži rast u ovoj oblasti i predstavlja grad pun mogućnosti za sve potencijalne kupce automobila. Kada se odlučuju za kupovinu automobila, Novosađani se najčešće opredeljuju za polovnjake, što ih ne razlikuje od ostatka Srbije. 

S obzirom na to da je prosečna starost putničkih automobila koje Novosađani voze 15,1 godina, jasno je da tržište polovnjaka u ovom gradu, kao i u drugim gradovima naše zemlje, i dalje cveta. 

Podaci agencije za statistiku ukazuju na činjenicu da se u našoj zemlji, pa i u Novom Sadu, kupci u mnogo većoj meri odlučuju za kupovinu polovnjaka, nego za kupovinu novih automobila, a kupoprodaja polovnih autmoboila najčešće se obavlja upravo na auto placevima

Prednosti kupovine polovnjaka na auto placu

Prodaja polovnih automobila u Novom Sadu najčešće se vrši posredstvom oglasa ili na auto placevima. Više je faktora koji determinišu odluku kupaca o tome gde će potražiti svog novog četvorotočkaša. 

Evo razloga zbog kojih se sve više kupaca odlučuje da se ponovi vozilom sa auto placa: 

 • Velika ponuda polovnih automobila dostupna na jednom mestu
 • Dovoljno je pojaviti se na auto placu radi razgledanja ponude 
 • Od zaposlenih na auto placu za svaki automobil mogu se dobiti jasne i temeljne specifikacije i sve potrebne informacije
 • Svaki automobil sa auto placa koji zainteresuje kupca, može se odmah videti, a neretko i oprobati
 • Auto placevi nude garancije na ispravnost i legalnost vozila iz svoje ponude
 • Auto placevi nude i prateće usluge, poput registracije vozila, obaljanja tehničkog pregleda, a nekad i dubinskog pranja, kao i drugih, sličnih usluga
 • Provereni i najbolje ocenjeni auto placevi predstavljaju siguran način kupovine polovnih automobila i drugih vozila

Polovni automobili iz ponude

Većina auto placeva u Novom Sadu vozila iz ponude uvozi iz inostranstva, uglavnom iz zapadne Evrope, ali ima i onih koji nabavljaju isključivo domaća vozila. 

Zavisno od placa do placa, zavisi i kolika je njihova ponuda, kao i to koji modeli i brendovi automobila se na njima nalaze. U 10 najbolje ocenjenih auto placeva u Novom Sadu, mogu se naći najrazličitije marke automobila poput:

Alfa Romeo; Audi; BMW; Chery; Chevrolet; Chrysler; Citroen; Dacia, Daewoo; Daihatsu; Dodge; Fiat; Ford; Honda; Hummer; Hyundai; Infiniti; Isuzu; Jaguar; Jeep; Kia; Lancia, Land Rover; Lotus; Mahindra, Mazda, Mercedes Benz, Mini; MG, Mitsubishi; Moszkvics; Nissan; Opel; Peugeot; Piaggio; Polonez; Renault; Rover; Saab; Saturn, Seat, Subaru; Suzuki; Škoda; Talbot; Tata; Tavria; Toyota; Trabant; UAZ; Vauxhall; Volkswagen; Volvo; Wartburg

Ovako široka i raznovrsna potencijalna ponuda polovnih automobila na auto placevima u Novom Sadu zaista deluje impozantno, ali aktuelna ponuda vozila najviše zavisi od kupovne moći tržišta. Zato se najčešće u njihovom asortimanu nalaze kompaktni gradski automobili, prosečnog i niskog cenovnog ranga, dok su luksuzni automobili uglavnom zastupljeni u manjoj meri. 

Gde se nalaze auto placevi u Novom Sadu?

Auto plac sa polovnim automobilima

Kada su u pitanju auto placevi Novi Sad je na srpskom tržištu polovnih automobila, poznat po velikom broju ovih kompanija. Obzirom da je auto placevima potrebno puno prostora, oni se ne nalaze u centru centru grada, već u njegovoj okolini i perifernim delovima

Auto placevi u načelu su lako prepoznatljivi zbog svog specifičnog izgleda i postavljenih banera koji upućuju zainteresovana lica na njihovu tačnu lokaciju. Tačne adrese i ostale specifikacije pronaći ćete u  nastavku teksta, gde sledi vodič kroz novosadske auto placeve i lista od top 10 auto placeva u Novom Sadu, sa svim korisnim i potrebnim informacijama.

JP Company auto plac

JP Company jeste jedan od najpopularnijih auto placeva u Novom Sadu, a uvek ima ogromnu ponudu vozila u svom asortimanu. Ovaj auto plac u Novom Sadu svoju reputaciju gradi od 2002. godine kada je i osnovan. Kompanije je do sada obavila preko 50.000 prodaja polovnih automobila u Novom Sadu. 

Najveći broj polovnih automobila i vozila na ovom auto placu u Novom Sadu uvozi se iz Francuske, Italije, Nemačke i Belgije. Ono što uliva posebnu dozu sigurnosti potencijalnim kupcima je to što su svi automobili i vozila u ponudi auto placa kupljeni od vlasnika, imaju originalnu dokumentaciju i ocarinjeni su.

Kada su u pitanju auto placevi u Novom Sadu, JP Company se nalazi među placevima koji se izdvajaju po tome što se kod njih polovni automobil može kupiti gotovinom, ali i beskamatnim kreditom, koji se realizuje u samoj kompaniji (bez potrebe odlaska u banku). 

 • Sitehttps://www.jpcompany.co.rs/
 • Adresa auto placa JP Company: Novosadski put 184. (put prema Futogu)
 • Kontakt: 021/ 6613-185
 • Radno vreme: 09-17 h, nedeljom 9-14 h. Vozila se mogu pogledati u periodu od 08h do 20h.

Auto centar Caruso

Nedaleko od prethodno navedenog, nalazi se još jedan auto plac u Novom Sadu – Auto centar Caruso. Poznat po uvozu i prodaji polovnih automobila novije generacije, ovaj plac automobila u Novom Sadu spada među najbolje ocenjene i placeve sa najboljom reputacijom. 

Auto centar Caruso ističe se po tome što nudi mnogo više usluga od prodaje polovnih vozila. Ovde se može obaviti i tehnički pregled vozila pred registraciju, sama registracija, osiguranje, transport automobila, kao i prodavnica novih filtera i guma. 

Auto centar Caruso zato ne nosi slučajno naziv “auto centar” – u njemu možete obaviti sve, od kupovine polovnog vozila pa do dubinskog pranja istog. Na istoj lokaciji nalazi se čak i ispitno mesto AMSS-a. 

 • Site: http://caruso.rs/
 • Adresa auto placa Auto centar Caruso: Novosadski put 127, Veternik 
 • Kontakt: 062 / 577 – 450; 021 / 890 222
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka: 07:30-17:30 h, subotom 7:30-13:30 h. 

Sporting auto plac

Spoting auto plac se među ostalim auto placevima u Novom Sadu, ističe ponudom vozila nabavljenih isključivo u Srbiji. U svojoj ponudi Sporting auto ima sledeće marke automobila: Audi, Fiat, Ford, Mecedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Škoda, Toyota i Volkswagen

Za svaki polovni automobil iz svoje ponude, Sporting auto plac u Novom Sadu, nudi vrlo detaljne specifikacije na svom oficijelnom sajtu. U recenzijama kupaca često se hvali originalna kilometraža automobila, što predstavlja izuzetnu karakteristiku ovog auto placa.

 • Site: http://sportingauto.co.rs/
 • Adresa auto placa Sporting auto: Hadži Djerina 1
 • Kontakt: 069/4444-137; 063/520-732
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka: 08:00-16:00 h, subotom 08:00 -14:00 h 

IN Auto Team

Jedan od omiljenih auto placeva u Novom Sadu među kupcima definitivno je i In Auto Team. Načešće pohvale ovaj auto plac u Novom Sadu dobija zbog dobre usluge i profesionalnih, a istovremeno vrlo ljubaznih prodavaca. Prodaja polovnih automobila u Novom Sadu svakodnevno se vrši na In Auto Team placu, pre svega zbog njihove ogromne ponude polovnih vozila

Za svaka kola koja zavrede vašu pažnju, prilikom razgledanja automobila, ovde možete dobiti ključeve i detaljno ih pogledati i oprobati na samom placu. Istovremeno, prodavci su tu za sva dodatna pitanja i informacije, pa odluku o kupovini automobila, kupci u In Auto Team-u donose na osnovu detaljnih i potpunih informacija. 

Auto DiV

Lista placeva automobila u Novom Sadu sa prestižnom reputacijom, definitivno ne bi bila potpuna bez Auto DiV placa. Prodaja polovnih automobila u Novom Sadu na ovom placu se obavlja od 2002. godine, pa je višegodišnje iskustvo u prodaji jedna od pohvalnih odlika Auto DiV-a. 

U ponudi placa nalaze se očuvana polovna vozila, koja se pretežno nabaljaju od domaćih i inostranih lizing kuća, a Auto DiV ponosi se činjenicom da ni jednog trenutka, od početka poslovanja, auto plac nije bio u blokadi. 

Auto DiV za sva vozila izdaje pisanu garanciju u trajanju od godinu dana, ali i garanciju o tehničkoj ispravlosti vozila i njihovog porekla. Polovni automobili iz ponude nisu havarisani, a uvoz vozila vrši se isključivo iz Francuske

Originalna inofaktura, izvozno carinska deklaracija, euro1 obrazac, kilometraža i plaćena carina, kao i PDV, takođe su odlike polovnih automobila iz ponude Auto DiV-a

 • Site: http://www.autodiv.rs/
 • Adresa auto placa Auto DiV: Sentandrejski put 117 f
 • Kontakt: 021/2419 168; 063/510 820; 063/541 374
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka: 08:00-16:00 h, subotom 08:00 -14:00 h

TrendMobil auto plac

Auto plac Trend Mobil direktni je uvoznik polovnih automobila, kao i drugih vozila iz inostranstva. Trend Mobil se na tržištu polovnih automobila izdvaja po tome što su svi polovni automobili na prodaju nabavljeni isključivo od prvog vlasnika. 

Kupcima se u ovom auto placu garantuje apsolutna legalnost i ispravnost dokumentacije, a za Novosađanje, TrendMobil nudi posebnu pogodnost – mogućnost registracije automobila ili drugog vozila. 

Ukoliko kupac nije u mogućnosti da poseti plac, ponudu polovnih automobila može pogledati na oficijelnom sajtu, a nakon kontaktiranja placa, može dobiti i fotogrfije vozila u vrhunskoj rezoluciji. 

Prole automobili

Prole automobile kupci prepoznaju i posebno izdvajaju na tržištu polovnih automobila po prodaji polovnih automobila koji su u 99% slučajeva uvezeni iz severne Italije. Sva vozila iz ponude imaju originalnu prateću dokumentaciju i kupljena su od fizičkih lica.

Prole automobili nude i uslugu prevoza automobila iz čitave Evrope, a uz vozila kupljena na ovom novosadskom placu, dobija se garancija na ispravnost dokumenata i legalnost, kao i garancija za tehničku ispravnost vozila. 

Car Broker

Car Broker je još jedan, među kupcima popularan, auto plac u Novom Sadu. Većina polovnih automobila sa ovog placa, pažljivo je probrana i kupljena je direktno od prvog vlasnika. I na ovom auto placu dobija se apsolutna garancija na legalnost vozila. 

Car Broker na tržištu uspešno posluje više od pola decenije, a na auto placu Car Broker može se pronaći velika ponuda raznovrsnih modela automobila, najrazličitijih proizvođača.

 • Site: https://car-broker.business.site/
 • Adresa auto placa Car Broker: Kisački put 3.
 • Kontakt: 063/538-000; 063559301; 063559301
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka: 09-17h; subota: 09:00–15:00

Grande Tre

Grande Tre je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom uzvoza i prodaje polovnih automobila, te predstavlja jedan od najpopularnijih auto placeva u Novom Sadu. Plac je poznat po maksimalnoj uslužnosti i vrhunskom, profesionalnom odnosu prema (potencijalnim) kupcima

Kada je u pitanju prodaja polovnih automobila, Grande Tre nudi vozila uvezena sa teritorije Evropske Unije. Na svim vozilima iz ponude, izvršen je obavezan tehnički pregled AMSS-a i dobijena potvrda ispravnosti od Agencije za bezbednost saobraćaja. 

Com Car

Com Car je još jedan popularan uvoznik i prodavac polovnih automobila iz Evrope, a kao i ostali auto placevi sa liste – smešten je u Novom Sadu. Većina vozila koja se nalazi u asortimanu Com Car-a dolazi iz Italije, a kupci polovne automobile iz ponude prepoznaju po vrhunskom kvalitetu i originalnoj kilometraži.

Ljubazna usluga na auto placu, uz pismenu garanciju na legalnost vozila, ovaj novosadski auto plac svrstava među najpopularnija mesta za kupovinu četvorotočkaša u Novom Sadu. 

Auto placevi Novi Sad – iskustva kupaca

Iskustva kupaca na auto placevima u Novom Sadu variraju. Ona zavise od samog placa, njhove usluge i ponude, ali i od polovnog vozila sa placa za koje se kupac odlučio. Upravo zato smo na listi uvrstili auto placeve koji na tržištu uživaju dobru reputaciju. 

Naravno, među recenzijama uvek će se pronaći pohvala i primedba, ali to ne treba da vas brine. Ovako informisani o prodaji polovnih automobila u Novom Sadu, kao i auto placevima generalno, sigurno ćete znati da procenite i odaberete najbolji auto plac i vozilo za sebe. 

PARTNERI SAJTA


31 Shares
Share via
Copy link