Balkan Magazin

Mlada u šestoj, mladoženja u devetoj deceniji, Asmira (51) i Šaban (85) čekaju bebu

Asmira i Šaban
Foto: Printskrin/Youtube

Šaban Mujić i njegova supruga Asmira, postali su glavna tema medija na Balkanu nakon što se saznalo da je Asmira u šestoj deceniji ostala u drugom stanju. To možda ne bi bilo toliko čudno, da otac deteta, Šaban, nije duboko zagazio u devetu deceniju života, prenose ovdašnji ali i regionalni mediji donoseći zaista neverovatnu priču koja ostavlja bez teksta.

U  isto vreme greje srce svima onima koji se bore za potomstvo još jednom potvrđujući da je priroda svemoguća i da ne smeju gubiti nadu.

Naime, par iz Cazina, grada u BiH, već neko vreme je u vezi a ovog 5. novembra su rešili da je i ozvanične brakom. Odmah nakon toga, Asmira (51) i Šaban (85) su obelodanili da čekaju prinovu sledeće godine.

Par živi od stočarstva, a kako su otkrili, pre veze i braka, Asmira je kod Šabana bila pomoćni radnik.

Na početku razgovora za medije, Šaban se našalio kako je žena već „postavila stvari na svoje mesto“.

-Mlada kaže da se već privikla i da ju mladoženja sluša, prenosi Srpskainfo.

Kako je otkrio Šaban, njegov recept za uspeh je taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro a bez teletine ne može živeti. Iz prvog braka, Šaban ima već četvoro dece. Tri sina i kćerku. Šaban otkriva kako su se upoznali on i Asmira.

– Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje dece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba sveta. Jednog lepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo, prenosi.

Porod se očekuje u aprilu ili maju.

– Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa venčanjem, da vidimo kako će sve lepo teći i došli smo do vremena, 2022. godine smo se venčali u Cazinu u Opštini i sada smo zajedno do smrti – izjavio je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dete.

– Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, ako Bog da. Meni je drago šta god da mi dragi Bog da, bilo muško ili žensko.

Izvor: Kurir

Gorica Popović: Ponekad žalim što nisam postala majka, ali živi se i bez toga

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

14 Shares
Share via
Copy link