Poznati

“Nose je kao bebu, brinu o psu, bez jedne stvari ne smeju pred nju”: 7 bizarnih pravila za asistente Ariane Grande

ariana grande
Printscreen/Instagram/arianagrande

Raditi za Arianu Grand, jednu od najuspešnijih pevačica današnjice, možda u teoriji zvuči kao posao iz snova, ali rad sa zvezdama poput nje dolazi u paketu i sa pomalo ekscentričnim prohtevima i poprilično strogim pravilima.

Svetska zvezda, naime, ima brojna pravila i zahteve kojih se njeno osoblje i zaposleni moraju pridržavati pa je mnogi smatraju razmaženom i bahatom.

1. Insistira da je nose kad je umorna

Kada je umorna, Ariana zahteva da je njeno osoblje nosi.

– Njeno novo pravilo je da je moraju nositi, doslovno kao bebu, kada joj se ne hoda. Rekla je da ne želi da njena dragocena stopala udaraju o pod – rekao je izvor blizak pevačici nakon što je viđena kako je asistenti nosi nakon snimanja muzičkog spota još 2014. godine.

2. Moraju da je prate sa vlašicom vode

– Čak se ponašala kao prava diva na dodeli nagrada ‘BBC 1’s teen awards’ 2014. kada je kraj sebe imala pomoćnicu koja je pratila u stopu sa flašom vode i slamkom. I čim bi se osećala malčice žedno, vrištala bi – VODA! i devojka bi dojurila.

U jednom je trenutku voda bila pretopla za njezin ukus pa ju je ispljunula – rekao je izvor blizak pjevačici za magazin Star.

3. Mora joj se pripremati isključivo hrana na biljnoj bazi

Otkako je Ariana zbog ljubavi prema životinjama odlučila svoju ishranu zameniti isključivo biljnom, njeni joj pomoćnici moraju pripremati isključivo takve obroke.

– Čvrsto verujem u jedenje isključivo biljne hrane koja može produžiti životni vek i učiniti vas svestrano srećnijom osobom. Teško je jesti negde napolju, ali držim se onoga što znam – povrća, voća i salate – izjavila je za The Mirror.

4. Uvek mora imati jagode na raspolaganju

Osim što je i ostatak njene ishrane na biljnoj bazi, Ariana u svakom trenutku želi jagode imati dostupne, jer su joj upravo one omiljena hrana. Svi članovi osoblja koji su zaduženi za njen jelovnik pripremaju jagode kao deo njenih obroka.

Sama je priznala da otkad zna za sebe, jede barem pet komada dnevno.

5. Zaposleni brinu o njenim ljubimcima

Ariana je veliki ljubitelj životinja i ima brojne pse kao kućne ljubimce. Oni su joj jako dragi, pa joj je važno da se ljudi koji rade za nju prema njima ponašaju ispravno. Kada je pre tri godine bila u posetu Glasgovu, zatražila je da u Irsku otputuju i njeni psi.

– O psima, kojima je dodeljena posebna soba u dvosobnom stanu, je tokom njihovog boravka brinuo čuvar. Osim što su redovno dobijali personalizovane pseće kekse u obliku kosti i imali krznenu posteljinu, čak su dobili i ogrlice s tartan uzorkom- rekao je izvor za The Sun.

6. Na kameri uvek pokazuje samo levu stranu lica

Kad god je pred kamerom, Ariana zahteva da joj se snimi samo leva strana lica. Još 2014. godine, kako je pisao news.com.au, trebala je imati nekoliko snimanja u Australiji, no ona su na kraju ipak otkazana. A navodno je razlog bio taj što su fotografi tokom snimanja morali da slikaju samo stranu koju pevačica uvek sakriva. Kada je shvatila da ne mogu da udovolje njenim zahtevima, otkazala snimanja.

7. Insistira da se fotografiše samo pod određenim svetlom

U jednom je slučaju Arianin životni trener dao otkaz i otkrio koliko je stvarno teško bilo raditi s pevačicom. Potvrdio je tada da, osim što dopušta da se snima samo njena leva strana, Ariana insistira da se fotografije snimaju samo pod određenimm svetlom.

– Fotografisaće će se samo s leve strane, pod određenim svetlom. Nepristojna je prema svojim obožavaocima. Bila je toliko opsednuta svojom kosom da ju je farbala na svaka tri dana, a njen veliki konjski rep je lažan – rekao je izvor za Page Six.

Muž savetovao Sofiji Loren da ode „pod nož“: Boginja lepote ga jednim odgovorom oduvala za sva vremena

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
82 Shares
Share via
Copy link