Magazin

Milioner traži asistenta koji će putovati sa njim svetom i uživati u luksuzu, plata 35.000 €

milioner-oglas-za-posao
Foto: Instagram

Australijski milioner Metju Lepre u potrazi je za osobom koja će putovati s njim po svetu, a za taj „posao iz snova“, kako su ga mnogi opisali, nudi platu od 35.000 evra.

31-godišnji bogataš bavi se e-trgovinom, a u slobodno vreme putuje širom sveta te traži asistenta ili asistentkinju koji će mu se pridružiti u putovanjima, piše Ladbible, a prenosi Index.

Lepre je svoje poslovno carstvo izgradio online poslovanjem i kursevima poslovnog treninga, nakon što je s 23 godine napustio fakultet. Zbog potreba posla posetio je 30 zemalja u poslednjih pet godina.

Traži se marljiva osoba

– Tražim marljivu osobu koja će mi pomoći u mom poslu. Treba mi desna ruka koja će mi pomoći na putovanjima i u administrativnim zadacima – izjavio je.

Prijaviti se mogu i osobe bez prethodnog iskustva u tom poslu, a konkurs je otvoren za sve one koji imaju važeći pasoš, vole putovanja, pedantni su u svom poslu i mogu prekinuti vezu sa svojim svakodnevnim poslovima te uskočiti u avion i krenuti.

Osim što nudi priliku putovanja svetom uz plaćene putne troškove, milioner nudi platu od 35.000 evra, a novi asistent će moći voziti njegove skupocene automobile.

Traži novog ličnog asistenta

Mislite da je ponuda predobra da bi bila istinita? Pa, Lepre je već napravio nešto slično.

Pre četiri godine objavio je otvoreni poziv za ličnog asistenta, a tada se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je na kraju dobila bivša studentkinja mode.

Iste je godine takođe pozvao ličnog fotografa da putuje s njim kako bi ga fotografisao za njegov Instagram, a nudio je platu od 32.000 evra.

Za posao se možete prijaviti putem njegove web stranice Ecom Warrior Academy.

Milioner podiže decu sa sadašnjim dečkom i bivšim suprugom, opslužuje ih tim od 150 ljudi i 23 sluškinje

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
266 Shares
266 Shares
Share via
Copy link