Magazin Novi Sad

Ludilo na novosadski način, žena napada muškarca i zaustavlja gradski prevoz (VIDEO)

Devojka-autobus
Printscreen/192_rs

Na ulicama naših gradova navikli smo da viđamo uvrnute situacije, pa ipak, često se iznenadimo novim bizarnim prizorima. Sinoć je u Novom Sadu zabeležena jedna takva, krajnje čudnovata, zbunjujuća i nejasna situacija, možda baš zbog toga jer su učesnici bili upravo u takvom stanju.

Kada dobro poznajete grad, možete osetiti njegov ritam: 10.000 pokretnih delova, koračanje stopala, kamion za istovar koji ide u rikverc, povremena sirena. A zatim zatišje.

Nevolja je u tome što u Novom Sadu zatišja juče nije bilo. Konstantnog protoka saobraćaja niz uske ulice, ljudi koji su išli na sastanke, onih koji su se u predvečerje sastajali na kafi nije bilo mnogo.

Godišnji odmori su. Međutim, bilo je onih koji su preterano konzumirali kofein (?) – bez sumnje – i nisu “trčali u ritmu” ostatka grada. U suštini nisu trčali uopšte ali nisu ni spavali.

Naime, mlada žena nije dozvolila ni drugima da spavaju a uspela je da nadmaši i sirenu kamiona. Poput buldožera stala je na sred Bulevara patrijarha Pavla na Telepu i raširenih ruku vrištala pravo u susret autobusu ili u lice vozača koji je morao da se zaustavi.

Da li je vikala na njega ili autobus manje je važno, a stariji čovek je izašao i našao se u čudu, u kom je i ostao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Rabijatna devojka mu je pokazivala na momka koji je sedeo nepomično na trotoaru i evidentno nije imao toliko “goriva” koje bi mu potpalilo “vatru” kao mladoj dami.

Telefonom joj se suprotstavio jedan mladić i počeo da je snima. Povijala ga je, potom nasrnula na njega verovatno u nameri da se fizički obračuna i otrgne telefon iz ruku.

Momak nije uzvratio, a ona je nakon zaustavljanja autobusa prekrstila ruke u stilu gradskog džibera i ponovo ušla u raspravu sa njim uz višestruko gromoglasno uzvikivanje “ja”.

Vozač je sve nemo posmatrao, kao i njen saputnik koji nije reagovao na povike “Jariću, dođi ovde”.

Možda ga je bilo sramota. Možda mu se slošilo, vrućine su. Možda je hteo da predahne od burne noći, a možda je devojka samo želela da zaustavi autobus gde njoj odgovara i unutra ubaci “nadigranog Jarića”, te naredi vozaču da ga odveze do kuće i smesti direktno u krevet.

Pozadina performansa zaista nije poznata, ali usledio je i drugi snimak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Potpuno bizarne i abnormalne scene komentarisali su i građani: “Ali vozač koji stoji i gleda mučen, umesto da je odmah pozvao policiju da ih ‘vrati na fabričko’ u kompletu.”, “Heroin loš nikakav.”, “Pijano, drogirano, retardirano.”, “Treba joj pošteno odvaliti bubrege pa sledeći put kad naiđe autobus ima da mu maše ko da joj ga majka rođena vozi.”, “Sport u Novom Sadu propao, droga procvetala.”

Nije lepo osuđivati niti na agresiju uzvraćati agresijom. Najbolja stvar bi bila da joj uniformisani “roditelji” i “školski službenici” ponude bezuslovnu ljubav, čak i kada pogreši. Ne odgovarajte u ljutnji. Nemojte je sramotiti, omalovažavati ili osuđivati, jer će je to samo gurnuti dalje u ovakvo ponašanje i dublje u nezdrave odnose.

Neka doživi posledice neprimerenog ponašanja, ali joj i dajte do znanja da je voljena i zbrinuta. Moguće je da prolazi kroz promene koje su zajedničke svima nama, uz izvesno, neobične skrivene borbe, ali će ipak uspešno proći kroz sve – a Telep će ponovo moći mirno da spava.

Jezivi udesi na Telepu, pukom srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

63 Shares
Share via
Copy link