Magazin Novi Sad

Ludilo na novosadski način, žena napada muškarca i zaustavlja gradski prevoz (VIDEO)

Devojka-autobus
Printscreen/192_rs

Na ulicama naših gradova navikli smo da viđamo uvrnute situacije, pa ipak, često se iznenadimo novim bizarnim prizorima. Sinoć je u Novom Sadu zabeležena jedna takva, krajnje čudnovata, zbunjujuća i nejasna situacija, možda baš zbog toga jer su učesnici bili upravo u takvom stanju.

Kada dobro poznajete grad, možete osetiti njegov ritam: 10.000 pokretnih delova, koračanje stopala, kamion za istovar koji ide u rikverc, povremena sirena. A zatim zatišje.

Nevolja je u tome što u Novom Sadu zatišja juče nije bilo. Konstantnog protoka saobraćaja niz uske ulice, ljudi koji su išli na sastanke, onih koji su se u predvečerje sastajali na kafi nije bilo mnogo.

Godišnji odmori su. Međutim, bilo je onih koji su preterano konzumirali kofein (?) – bez sumnje – i nisu “trčali u ritmu” ostatka grada. U suštini nisu trčali uopšte ali nisu ni spavali.

Naime, mlada žena nije dozvolila ni drugima da spavaju a uspela je da nadmaši i sirenu kamiona. Poput buldožera stala je na sred Bulevara patrijarha Pavla na Telepu i raširenih ruku vrištala pravo u susret autobusu ili u lice vozača koji je morao da se zaustavi.

Da li je vikala na njega ili autobus manje je važno, a stariji čovek je izašao i našao se u čudu, u kom je i ostao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Rabijatna devojka mu je pokazivala na momka koji je sedeo nepomično na trotoaru i evidentno nije imao toliko “goriva” koje bi mu potpalilo “vatru” kao mladoj dami.

Telefonom joj se suprotstavio jedan mladić i počeo da je snima. Povijala ga je, potom nasrnula na njega verovatno u nameri da se fizički obračuna i otrgne telefon iz ruku.

Momak nije uzvratio, a ona je nakon zaustavljanja autobusa prekrstila ruke u stilu gradskog džibera i ponovo ušla u raspravu sa njim uz višestruko gromoglasno uzvikivanje “ja”.

Vozač je sve nemo posmatrao, kao i njen saputnik koji nije reagovao na povike “Jariću, dođi ovde”.

Možda ga je bilo sramota. Možda mu se slošilo, vrućine su. Možda je hteo da predahne od burne noći, a možda je devojka samo želela da zaustavi autobus gde njoj odgovara i unutra ubaci “nadigranog Jarića”, te naredi vozaču da ga odveze do kuće i smesti direktno u krevet.

Pozadina performansa zaista nije poznata, ali usledio je i drugi snimak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Potpuno bizarne i abnormalne scene komentarisali su i građani: “Ali vozač koji stoji i gleda mučen, umesto da je odmah pozvao policiju da ih ‘vrati na fabričko’ u kompletu.”, “Heroin loš nikakav.”, “Pijano, drogirano, retardirano.”, “Treba joj pošteno odvaliti bubrege pa sledeći put kad naiđe autobus ima da mu maše ko da joj ga majka rođena vozi.”, “Sport u Novom Sadu propao, droga procvetala.”

Nije lepo osuđivati niti na agresiju uzvraćati agresijom. Najbolja stvar bi bila da joj uniformisani “roditelji” i “školski službenici” ponude bezuslovnu ljubav, čak i kada pogreši. Ne odgovarajte u ljutnji. Nemojte je sramotiti, omalovažavati ili osuđivati, jer će je to samo gurnuti dalje u ovakvo ponašanje i dublje u nezdrave odnose.

Neka doživi posledice neprimerenog ponašanja, ali joj i dajte do znanja da je voljena i zbrinuta. Moguće je da prolazi kroz promene koje su zajedničke svima nama, uz izvesno, neobične skrivene borbe, ali će ipak uspešno proći kroz sve – a Telep će ponovo moći mirno da spava.

Jezivi udesi na Telepu, pukom srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

63 Shares
Share via
Copy link