Svet

Muškarac se napio, živog ga zakopali, probudio se u kovčegu: “Hteli su da me žrtvuju Majci Zemlji!”

viktor-bolivija
Printscreen

Istraumirani čovek tvrdi da je prinet kao ljudska žrtva protiv svoje volje, ali su mu u policiji rekli da je bio previše pijan.

Naime, poseta bizarnom festivali u Boliviji, mogla je da košta mladića starog 30 godina strašne smrti, nakon što ga je nekoliko posetilaca manifestacije, živog sahranilo.

Viktor Igo Mika Alvarez (30) iz Bolivije, prisustvovao je manifestaciji Festival Majke Zemlje u El Altu, u Boliviji, 5. avgusta. Njega su nakon velikog pijanstva, onesvešćenog, stavili u sanduk i navodno sahranili. Kako je ispričao za bolivijske medije, mesto gde je živ zakopan bilo je udaljeno 80-ak kilometara od mesta održavanja, gradu Ačakačiju.

Na Festivalu Majke Zemlje ljudi se zahvaljuju Pačamami, boginji zemlje i plodnosti, gde daju ponude, takođe poznate kao ‘sullu’. Jedan deo Bolivijica veruju da boginja ‘otvara usta’ za ponude u avgustu, a mnogi će dati bilo šta, od živih životinja do fetusa ovaca, kao i listove kakaoa i slatkiše.

Kako pišu tamošnji mediji, navodno se još uvek tokom čina poklona, žrtvuju i ljudi. Upravo zbog tog verovanja, Alvarez veruje da su ga drugi posetioci zabave živog sahranili kao ‘sulua’, žrtvujući ga majci zemlji.

– Sinoć je bio predulazak na festival, išli smo na ples. A posle se ne sećam Jedino čega se sećam je da sam mislio da sam u svom krevetu, hteo sam da ustanem da uriniram i nisam mogao da se pomerim.

Kada sam gurnuo kovčeg, morao sam da razbijem čašu koju sam imao i tako sam uspeo da izađem. Hteli su da me iskoriste kao sulu – rekao je on za bolivijske lokalne medije, prenosi blic.rs.

Međutim, kada je otišao u policiju, da prijavi kako je bio živ sahranjen, prema njegovim rečima, nije naišao na razumevanje, te su mu navodno rekli da je bio previše pijan.

Izvor: blic.rs

Imamo najbizarniji posao današnjice, muškarci joj plaćaju ogromnu lovu da OVO maže po sebi

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
65 Shares
Share via
Copy link