Fotografije Novi Sad

Aqua park Petroland: Jedini pravi vodič kroz bazene, tobogane i cene

Aqua park Petroland  predstavlja oazu zabave na osam hektara koju čine šest bazena s različitim efektima. Tu je više od dvadeset najvećih i najbržih tobogana u Srbiji, prostrane plaže, sportski tereni, ugostiteljski objekti… Geotermalna voda je temperature oko 46°C. Izvire iz dubine od 800m što omogućava da sezona traje duže, od aprila pa čak do oktobra meseca. Istovremeno, moderna tehnologija obezbeđuje hlađenje vode tokom letnjih vrućina. Ove, već sedme sezone rada Petroland posećuju kako turisti iz Srbije tako i iz inostranstva.

Atrakcije

Tobogani

Neki od najzanimljivijih tobogana su: Black Hole dužine 128m, King Slide dužine 123,5m a najviši je Kamikaza na visini od 18 m.

Bazeni

U svim bazenima Aquaparka Petroland temperatura vode je od 25 do 32℃. Tu su: bazen za relaksaciju, bazen sa talasima, Divlja reka, Dečiji raj  i 2 bazena za spuštanje sa tobogana.

Igrališta

U Petrolandu imaju tri sportska terena (fudbal i odbojka na pesku i travnate površine za razne sportske aktivnosti) i multifunkcionalni teren sa veštačkom travom. U okviru igrališta postoje fitness sprave.

Plaže

Četiri velike prostrane plaže sa suncobranima i 2.000 ležaljki čije je korišćenje besplatno.

Pogledajte bazen na Sajmištu>

Ugostiteljske usluge

Šest lokala za hranu i piće i karipski bar u kome se mogu probati razni kokteli. Tu je i nekoliko manjih objekata za prodaju sladoleda, kokica, slatkih i slanih poslastica.

Dopunske usluge

Foto studio, animatori za decu i odrasle, Info pult, profesionalna spasilačka služba i služba obezbeđenja, pristup bazenima i toaletima je prilagođen invalidima, iznajmljivanje ormarića i trezora je besplatno, svlačionica sa ormarićima, besplatan parking na prostoru od 2ha (obezbeđena su parking mesta za autobuse i osobe sa posebnim potrebama), postoji parking za bicikle, postoji mogućnost plaćanja karticom i besplatna wifi zona, mogućnost organizovanja raznih događaja, team building aktivnosti za firme, grupnih poseta.

Cenovnik

U Aquaparku Petroland cene imaju širok spektar. Postoji mogućnost kupovine raznih vrsta ulaznica od dnevnih do sezonskih, postoje ulaznice za decu, đake, studente, penzionere, osobe sa posebnim potrebama, trudnice, odrasle, kao razne vrste  porodičnih ulaznica (koje su povoljnije nego kada bi se kupovale pojedinačne ulaznice za decu i odrasle), deca do 90 cm imaju gratis ulaz. Ukoliko kupite ulaznicu za sedam, ili trideset ulazaka, možete obezbediti ulaznice po znatno nižim cenama. U cenu ulaznice uključeno je korišćenje svih atrakcija.

cenovnik petroland

 

Petroland – oaza zabave i dobrog provoda za sve naraštaje, mesto je kroz čije kapije ne prolazi stres svakodnevnih obaveza, sekiracija i nevolja. U AquaParku vas čeka puno zabave, adrenalina, ali i opuštanje i relaksacija. Dođite i prepustite se uživanju, jer AquaPark je upravo ono što vam treba, a to je odmor za dušu i telo! Posetite AquaPark PETROLAND Bački Petrovac, jer je to mesto gde ćete doživeti čaroliju. Više informacija možete pronaći na sajtu www.petroland.rs kao i na facebook stranici www.facebook.com/aquaparkpetroland.

Pogledajte bazene na Spensu>

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

495 Shares
495 Shares
Share via
Copy link