Magazin

Naša pevačica u Americi prale stare ljude da bi preživela, a sad dominira na nastupima (VIDEO)

anica-milenkovic
Foto: Printscreen

Pevačica Anica Milenković godinama živi u Americi. Međutim, počela je da se bavi pevanjem još krajem osamdesetih i tada je preko noći postala velika zvezda, a proslavila ju je pesma „Lančiću ime tvoje“, koju je snimila sa samo 13 godina.

Međutim, 2007. godine otišla je na turneju u Ameriku i tamo ostala. Baš tada zadesile su je razne nedaće, raskinula je s partnerom, borila se za egzistenciju sa dvoje dece. Stizale su joj razne ponude, pa i, kako je rekla, za bavljenje prostitucijom, ali ona je ostala dosledna sebi i zasukala rukave da bi zaradila za hleb, piše Nova.

Tokom pandemije koronavirusa, u svojoj ispovesti za domaće medije, otkrila je da je čuvala starije ljude kako bi uspela da prehrani decu.

– Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima. Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu – rekla je pevačica ranije za domaće medije.

– Ne stidim se ovoga što sada radim, a nema ni potrebe. Mogu da preživim i stvaram, moja deca imaju sve što im je potrebno. Nikada mi niko ništa nije dao, sve sam sebi plaćala sama. Svi misle da je kod pevača sve samo sjaj i glamur, da je sve markirano. Mnogi nas tako gledaju. Ima pevača koji tako žive. Mene ne impresionira novac, vile, skup nakit, brendirana garderoba. Ja sam nosila skupe krpice, imala skupu šminku, mene to više ne ispunjava. Rad sa starima je veoma emotivan posao. Naučila sam koliko je njima malo potrebno da budu srećni. Stisak ruke, da ih pomiluješ po kosi. Ja sam pronašla sreću. Nemam ni blizu onoga što sam imala, ali sam sada srećnija – ispričala je ona.

Ipak, teški dani su iza Anice, a koliko je popularna u Americi, svedoče i fotografije sa jednog njenog nastupa.

@anicamilenkovic_blog

#song #jutroje #live #serbiansinger #anicamilenkovic #serbianmusic #balkanmusic #fy #fyp #follow #anicamilenkovicblog

♬ original sound – Anica Milenkovic

Ona tamo važi za jednu od najtraženijih pevačica na veseljima koje organizuju naši ljudi.

Posle od razvoda od Kežmana dobila je miliona, lepa Emilija danas izgleda savršeno (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link