Magazin Poznati

Glumcu Andriji Kuzmanoviću drugarica rodila dete: “Dugo se poznaju, ali nisu u vezi”

andrija-kuzmanovic
Foto: Printscreen

Glumac Andrija Kuzmanović koji se proslavio u filmu “Montevideo” i “Južni vetar” postao je otac, a naslednika mu je rodila drugarica.

Kako se navodi, glumac i drugarica sa kojom se druži od detinjstva, nikada nisu bili u vezi. Naime, njih je uvek povezivalo prijateljstvo, a u jednom trenutku rodila se strast.

Ipak nakon što se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o detetu, iako nisu u ljubavnom odnosu, piše Telegraf.

Ipak, Kuzmanović je prošle godine pričao o ljubavi, te najavio svadbu sa nepoznatom lepoticom.

– Jesam, jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi… Nikad se ne zna, možda svadba bude i idućeg leta, priželjkujem sebi porodicu, o tome sam više puta pričao – rekao je Andrija u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Glumac je odrastao u velikom domaćinstvu, a sa njim su živele baka, mama, tetka i njene dve ćerke, Kristina i Simona.

– Odrastao sam blažen među ženama, kako dođem kući skinem trenerku i samo izađem iz toga, jer sam znao da će neko sigurno to da pokupi, ako ne baka, onda, mama, ako ne mama, onda tetka ili sestra koja je 11 godina starija. Ona me je povijala kada sam bio mali. Uz nju sam imao brže, zdravije odrastanje, učila je sa mnom, uvek je bila ozbiljna glava – pričao je on tada.

Andrija već dugo živi sam, međutim, često mu nedostaje porodica za koju je veoma vezan.

– Baš zato što sam iz mnogobrojne porodice sada kada živim sam osećam neku prazninu, usamljen sam. Iako imam svoj stan, uvek pobegnem kod mame. Tamo mi je najlepše, zamiriše mi, podseti me na staru priču- istakao je on jednom prilikom za Stori.

Andrija je tragično izgubio oca, a njegu smrt nikada nije prežalio. Jednom prlikom mu je prikazan snimak njegovog oca, a ispostavilo se da je to njegov poslednji video.

– To mu je poslednji snimak. Taj dan je doputovao u Beograd i taj dan je umro uveče. Pao je. Iznenada. Krenuo je baš Kameničkom. Pričamo sada o Balkanskoj ulici, a njemu je ta Balkanska baš mnogo značila. Bio je nestrvaran tip. Meni kada ljudi kažu da ličim na njega, meni je drago, nravno volim da ličim i na majku, i ona velika žena. Ali on je bio nestvaran i imao neku ludačku energiju- pričao je on u emisiji Balkanskom ulicom.

Priveden poznati srpski glumac, noć proveo u Padinskoj skeli

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link