Magazin Poznati

Priveden poznati srpski glumac, noć proveo u Padinskoj skeli

milos-vlalukin
Foto: Printscreen

Glumac Miloš Vlalukin priveden je u nedelju na snimanju serije „Ringišpil“.

Naime, kako pišu domaći mediji, Miloša je policija privela tokom rutinske kontrole pri ulasku u Narodnu skupštinu gde je tog dana trebalo da se održi snimanje serije.

Reč je o neizmirenoj kazni, zbog koje je noć proveo u Padinskoj skeli, a jutros je izašao pred sudiju za prekršaje, potvrdio je za domaće medije producent serije Maksa Ćatović, prenosi Kurir.

– Miloš je priveden u nedelju zbog neplaćene kazne za 8.000 dinara. Snimali smo seriju „Ringišpil“ u Narodnoj Skupštini. Procedura za ulazak je zahtevala da svi pokažu lične karte. Tokom provere je utvrđeno da ima nalog za privođenje od strane sudije za prekršaje. Policajci su ga odveli u policijsku stanicu u Ulici majke Jevrosime.

– Ovim putem bih izrazio veliku zahvalnost policiji koja je uvažila našu molbu i dopratila ga nazad u Skupštinu, kako bi odradio posao. Snimanje je dozvoljeno samo nedeljom, a na setu je bilo više od 200 ljudi.

– Sve se to dogodilo zbog neplaćene kazne od 8.000 dinara. Ne znam da li je u pitanju kazna za parkiranje ili nešto drugo. Kazna je mala, ali je njegova neodgovornost dovela do te situacije. Prenoćio je u Padinskoj skeli, a jutros je izašao pred sudiju za prekršaje – objasnio je za Kurir producent serije Maksa Ćatović.

Privedena mlada SNS nada i bivša gradska sekretarka, carinici joj pronašli 50.000€ (VIDEO)

Reklama
Share via
Copy link