Novi Sad

Učenici Tehničke škole skupili skoro 7.000 dinara za pomoć Andreju Markoviću

Na humanitarnom turniru “Golovi za Andreja” koji je juče održan u dvorištu Tehničke škole “Pavle Savić”, a na inicijativu samih učenika i prikupljeno je 6.720 dinara za pomoć Andreju Markoviću koji boluje od maligne skolioze.

Na fudbalskom turniru je učestvovalo sedam ekipa iz Škole – Old boys, Young boys, Pilići, Manjača, Sntn, I12, I14, to jest, učenici prvog, drugog i trećeg razreda koji su pored humanosti pokazali i odličnu fizičku formu, timski duh i što je najvažnije fer-plej.

Na štandu Ritma zdravlja koji je, zajedno sa Savezom sport za sve Vojvodine i Ana Z fit, podržao akciju, posetioci su mogli da se informišu o važnosti fizičke aktivnosti za zdravlje i osvoje simbolične poklone.

Pored toga, svi zajedno su pružali podršku ekipama sa tribina i učestvovali u izvanrednoj atmosferi. Akciju je podržala i Minakva, koja je obezbedila osveženje za sve učesnike.

Pobednik turnira je ekipa Young boys, koja je rezultatom 4-0 u finalu pobedila sastav I12. Za treće mesto borili su se timovi Manjača i Old boys, a “domaćini” su odneli pobedu posle boljeg izvođenja penala.

Ritam zdravlja nastavlja svoju uspešnu saradnju sa Tehničkom školom i kroz zajedničke aktivnosti pokazaće zbog čega je Novi Sad Evropska prestonica mladih.

Novosađani velikog srca najhumaniji u Srbiji

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

23 Shares
Share via
Copy link