Magazin

Ana Brnabić u epizodi: Ma kakav bog, Aca čuva Srbe, zadao je ključni udarac koroni

Premijerka i najvažnija politička figura u Srbiji, al kad bismo se zezali, Ana Brnabić jednom krajnje poltronskom izjavom dočarala je šta za naš narod znači postojanje predsednika Aleksandra Vučića.

Ona je apostrofirala Vučićevu ulogu u borbi protiv koronavirusa čistom predizbornom porukom kojom se od građana Srbije očekuje da poveruju u božanstvo i svoje poverenje poklone spasiocu kada za to dođe vreme na nekim narednim izborima.

– Iskreno se brinem za bezbednost predsednika Aleksandra Vučića i mislim da to treba da bude apsolutni prioritet svim bezbednosnim službama. Takvog predsednika nema trenutno nijedna zemlja. Zahvaljujući njemu zadat je ključni udarac koroni – rekla je Brnabić, a preneo bizlife.rs.

Nakon ove izjave mislim da Goran Vesić nema dilemu čiji će džinovski spomenik postaviti u Beogradu. Ovaj primer trebaju da slede svi gradovi, varoši i sela u Srbiji. Ma valja nam praviti i porcelanske figurice sa likom predsednika za kućno obožavanje, uz sliku i kandilo iznad bračnog kreveta.

Ma kakva Nemačka! Srbija ima najbolji ekonomski rast i najbolje rezultate u zdravstvu. Makar ona u kojoj živi Ana Brnabić

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


88 Shares
Share via
Copy link