Lifestyle

Srbija slavi Aleksandra Mitrovića, a ova žena je njegova najveća ljubav i podrška

kristina-mitrovic
Foto: Instagram/Kristina Mitrović

Aleksandar Mitrović je danas sigurno najomiljeniji sportista u celoj Srbiji, a njegov gol kojim je sinoć u 90. minutu izborio pobedu protiv Portugala i tako odveo Srbiju na Mundijal u Katar dugo će se pamtiti.

Nakon utamice gorele su sve društvene mreže od silnih snimaka i čestitki, a veliki broj građana je izašao na ulice da proslavi veliku pobedu.

Posebno se radovala Aleksandrova supruga Kristina koja je imala niz objava, ali pažnju je privukao njen komentar snimljen baš u trenutku kad je muž davao odlučujući gol.

– Najveći Srbenda svih vremena – uzviknula je Kristina oduševljeno, a njeni osmesi su pokazali koliko je srećna zbog uspeha reprezentacije.

Mitrović je više puta naglašavao da mu je upravo njena podrška izuzetno važna.

– Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram – rekao je svojevremeno popularni Mitar, prenosi Lepa i srećna.

On je zasnovao porodicu sa Kristinom još 2016. godine, a venčanje su priredili ovog leta. Imaju dvoje dece, a fudbaler ističe kako se nada da će se sin Luka jednog dana ugledati na njega.

Država uplatila milion evra fudbalerima za plasman na Mundijal, sada čekamo njihov potez

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
Share via
Copy link