Magazin

Bivši Mitrovićev zet je lažni milijarder? Nedostupni podaci o navodnom sinu “kralja uranijuma”

ilija-kristina
Foto: Instagram/sixchick

Ovih dana objavljena je vest da je Kristina, ćerka Željka Mitrovića, raskinula je sa ukrajinskim milijarderom Ilijom. Međutim, ubrzo nakon raskida počele su priče u kojima se dovodi u sumnju Ilijino navodno bogatstvo.

O sada, kako tvrde mediji, bivšem zetu Željka Mitrovića pisalo se često, ali zvaničnih informacija o tome čime se on bavi i kako je nasledio navodne milijarde, gotovo i da nema.

Mediji bliski vlasti godinama unazad pišu pohvalne tekstove o izvesnom Iliji, milijarderu iz Ukrajine, koji je verio Kristinu Mitrović, ćerku vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, prenosi Nova.

Kristina i Ilija nesumnjivo su uživali u luksuzu: na društvenim mrežama su često delili sadržaj koji ima za cilj da prikaže njihov lagodan život, a u prvom planu su neretko bili i skupoceni komadi garderobe.

ilija-kristina
Foto: Instagram/sixchick

Iako se o njima često pisalo, dodatnih informacija o mladom milijarderu nema – nepoznato je čak i to kako se preziva.

Režimski portali u svojim tekstovima o Iliji uvek napominju da se radi o „nasledniku kralja uranijuma“ koji uživa u porodičnom bogatstvu, ali ima i sopstveni biznis koji vodi u Londonu, gradu u kojem i živi.

Mladi milijarder navodno ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

On i Mitrovićeva naslednica su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio „jedan od najboljih studenata i posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika“.

Ovo su jedine informacije koje su se tokom poslednjih nekoliko godina po potrebi reciklirale kada se pisalo o sada bivšem zetu Željka Mitrovića.

Ono što je interesantno jeste činjenica da se nijedna od ovih informacija ne može potvrditi, barem ne na osnovu podataka koji su dostupni na internetu.

Naime, među svim listama najbogatijih Ukrajinaca nema nijedne osobe koja se dovodi u vezu sa izvesnim Ilijom.

Činjenica da ni njegovo prezime nije poznato dodatno dovodi u sumnju verodostojnost dostupnih informacija o čoveku koji je sa Kristinom trebalo da stane na „ludi kamen“.

Iako je očigledno da je Ilija sa verenicom Kristinom uživao u finansijski neopterećujućem životu, postavlja se pitanje zbog čega nije moguće saznati nešto više o Ukrajincu, ili o kompaniji kojom navodno upravlja.

Čime se zapravo bavi i zbog čega su osnovne informacije o njemu nedostupne javnosti?

Naslednica Željka Mitrovića raskinula veridbu sa šatro milijarderom iz Ukrajine

Čitajte Luftiku na Google vestima

116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link