Poznati

Naslednica Željka Mitrovića raskinula veridbu sa šatro milijarderom iz Ukrajine

kristina mitrović
Foto: Printscreen

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, navodno je raskinula veridbu sa ukrajinskim milijarderom Ilijom.

O sada, kako tvrde mediji, bivšem zetu Željka Mitrovića pisalo se često, ali zvaničnih informacija o tome čime se on bavi i kako je nasledio navodne milijarde, gotovo i da nema.

Mediji bliski vlasti godinama unazad pišu pohvalne tekstove o izvesnom Iliji, milijarderu iz Ukrajine, koji je verio Kristinu Mitrović, ćerku vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, prenosi Nova.rs.

Kristina i Ilija nesumnjivo su uživali u luksuzu: na društvenim mrežama su često delili sadržaj koji ima za cilj da prikaže njihov lagodan život, a u prvom planu su neretko bili i skupoceni komadi garderobe.

Iako se o njima često pisalo, dodatnih informacija o mladom milijarderu nema – nepoznato je čak i to kako se preziva. Režimski portali u svojim tekstovima o Iliji uvek napominju da je reč o „nasledniku kralja uranijuma“ koji uživa u porodičnom bogatstvu, ali ima i sopstveni biznis koji vodi u Londonu, gradu u kojem i živi.

zet zeljka mitrovica
Foto: Printscreen

Mladi milijarder Ilija navodno ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Mitrovićeva naslednica su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio „jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika“.

To su jedine informacije koje se tokom poslednjih nekoliko godina po potrebi recikliraju kad god se piše o budućem, a sada bivšem zetu Željka Mitrovića. Ono što je interesantno jeste činjenica da se nijedna od tih informacija ne može potvrditi, barem ne na osnovu podataka koji su dostupni na internetu.

zet zeljka mitrovica
Foto: Printscreen

Naime, među svim listama najbogatijih Ukrajinaca nema nijedne osobe koja se dovodi u vezu sa izvesnim Ilijom. Činjenica da ni njegovo prezime nije poznato dodatno dovodi u sumnju verodostojnost dostupnih informacija o čoveku koji je sa Kristinom trebalo da stane na „ludi kamen“.

Iako je očigledno da je Ilija sa verenicom Kristinom uživao u finansijski neopterećujućem životu, postavlja se pitanje zbog čega nije moguće saznati nešto više o Ukrajincu, ili o kompaniji kojom navodno upravlja.

Izvor: Nova.rs

Urnebesa odevna kombinacija zeta Željka Mitrovića: “Izgleda kao da nosi pelene”

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
322 Shares
322 Shares
Share via
Copy link