Aqua-Park-petroland-cenovnik
Preporučujemo Vesti Novi Sad

Adrenalin, klizave avanture i opuštanje u aqua parku Petroland

Možda vam je dosadio Štrand ili plivanje i prženje na suncu na običnim bazenima, a možda biste da isprobate nešto novo? Probajte sa vodenim toboganima i klizavim avanturama u akva parku Petroland u Bačkom Petrovcu i sigurno ćete provesti zanimljiv dan.

Pre svega, valja razjasniti da akva park nije samo za decu. Postoji dosta zanimljivog sadržaja za decu, ali ni odrasli neće ostati razočarani nakon posete Petrolandu. Osim kompleksa Dečiji raj koji se sastoji od manjih tobogana, prskalica i bazena, kao i Duga tobogana koji je ipak prikladniji deci, svi ostali tobogani i atrakcije su podjednako privlačni i odraslima.

https://flii.by/file/1r7yk4944cg/

Najzabavniji je svakako veliki poluotovreni veliki tobogan King Slide, a koji je zapravo kombinacija nekoliko različitih tobogana, na koji mogu ići po dve ili tri osobe. Savet plus bolje je sa tri, jer je tada težina veća, te se guma kreće brže, a to znači i da ćete imati bolji utisak i veći adrenalinski doživljaj. Oni najkrupniji mogu stići i do vrha tobogana, na trenutke prkositi gravitaciji i tako napraviti zanimljivu zabavu za sve koji čekaju u redu za gumu. Sudeći po gužvi koja je najveća na ovom toboganu, mnogi dele ovo mišljenje te čekanje može biti pomalo zamorno, ali svakako ćete uživati u predstavi.

https://flii.by/file/l6lsgwtntri/

Osim toga, najbolje fotografije nastaju upravo na ovom toboganu, te nakon vožnje potražite foto radnju u pregledajte fotografije, ne sumnjamo da ćete se nasmejati izrazima lica u trenucima najveće brzine.

https://flii.by/file/upjx4qfpflv/

Mnogima najstrašniji, ali i neponovljiv doživljaj jeste tobogan Kamikaza. Nalazi se na visini skoro 16 metara, a dugačak je više od 70. To je klasičan tobogan, međutim, strm je i pre nego što shvatite šta se dogodilo bićete na dnu. Sve i da pokušate da držite oči otvorene, nećete uspeti jer voda prska svuda naokolo, a nakon prvog spusta trebaće vam koji sekund da dođete sebi. Na ovom toboganu obično je najmanji red delom zbog straha, a delom i zbog brzine kojom se spuštate.

https://flii.by/file/njgvdr165p6/

Ovo je neponovljiv užitak za sve adrenalinske zavisnike, a za one malo strašljivije tu su zanimljivi tobogani poput Zebre i Tigra, isprepletani i izuvijani, ali bez neke posebne brzine.

https://flii.by/file/d3dtd1botmg/

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc