Magazin

Folker bunca i vređa Žaklinu Tatalović, a doktor Šapić u tišini zuri u pod

Pevač narodne muzike Aca Lukas, tokom gostovanja u emisiji Hit Tvit, brutalno je vređao novinarku televizije N1 Žaklinu Tatalović. Za to vreme ostali gosti u studiju nemo su gledali u zemlju i pravili se “blesavi”.

“Žaklina Tatlović se podsmeva svemu i svakome, ja sam ekspert za ovo, na koju će televiziju da ode kada je drugi muškarci kojima se sveti, da bi se osvetila, pogledajte sliku, da vidimo kako izgleda”, govorio je nepovezano Lukas dok je voditeljka pokušavala da ga prekine.

Međutim, pevač je nastavio na krajnje vulgaran način da vređa uvrede na račun novinarke. Ruku na srce, folk pevač vrlo često ima ovakve nastupe, pa je očekivanje drugačijeg scenarija ravno nemogućem.

Ipak, ono što je mnoge na Tviteru još više razočaralo bila je reakcija dva muškarca u studiju – Aleksandra Šapića i Zorana Ćirjakovića koji su na ove uvrede ćutali kao zaliveni.

“Jel te bar malo sramota što si sedeo ćuteći u studiju dok je jedan ‘čovek’ izgovarao strašne stvari o jednoj ženi? Ništa džentlmen, ništa kultura, ništa ljudskost. E doktore, sram te bilo”, napisala je jedna korisnica Tvitera na Šapićev račun.

Iako nije dobila ni najobičnije “izvini”, Žaklina Tatalović je u ovoj situaciji ispala najveći šmeker i našalila se na Tviteru uz komentar: “Prekinuše Lukasa ko Trampa u Americi”.

Dok se u vladajućoj stranci hvale kako u skupštini nije sedelo nikad više žena, jedna žena je izvređana na televiziji sa milionskom auditorijumom i to nisu mogle da prekinu ni reklame, piše Noizz.

A lepo je rekao naš narod: Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se. Mi bismo dodali – i pogledaj u zemlju.

Đuka čašćava Lukasa sa 500 evra, jer Bogu hvala bogat je – ima četvoro dece

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • pa cek, jer su zene ravnopravne ili slabiji pol? sta ima ko da brani zaklinu, valjda ona zna sama? nije ni ona tupog jezika, cak naprotiv. dokle ovo licemerje? cas slabiji pol, cas ravnopravan? opredelite se, da znamo….

OGLAS

889 Shares
889 Shares
Share via
Copy link