Magazin

Karleuša na Pinku iz sve snage botovala za Vučića, poslanik tvrdi da je za to dobila nagradu od milion i po evra

karleusa-pink

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je gostovala u emisiji „Hit Tvit“ zajedno sa košarkašem Dejanom Tomaševićem i predsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darkom Glišićem.

Ovo je prvi put nakon pet godina da Jelena gostuje na televiziji „Pink“ na kojoj je bila zabranjena.

Ona je ovo i sama isticala, poslednji put pre samo nekoliko dana na Instagramu.

Ipak, očigledno je došlo do promene, te je došla u pomenutu emisiju kako bi botovala za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Nova.

Naime, ona je rekla kako je njenu pažnju privuklo to što je novinar Zoran Kesić dobio ovacije na nedavno održanom protestu „Srbija protiv nasilja“.

– Ovacije bih doživela i ja. Ovde sam kao majka dve devojčice, potpuno apolitična. Narod ne sme niko da deli. Dolazimo do paradoksa da umesto da se u bolu ujedinjujemo, dolazi do bizarne podele.

Ja sam Beograđanka, Beograd je uvek bio grad gde ljudi izlaze na ulice, ali ovde moramo da idemo zajedno. Skupljati poene na tragediji je kao ratno profiterstvo…

Pošto su deca u pitanju, još je gore. Kako opozicija sme da prisvaja bilo koga ko je izašao da protestuje? Kako N1 sme da šalje poruku svetu da se tako lako zavadimo u momentu takve muke? – govorila je Jelena.

Uz to je dodala i da smo mi „narod paradoksa“.

– Glasamo za Vučića, pa izađemo da protestujemo protiv njega. Protiv Zadruge smo, a ovo najgledanija televizija. Bilo kakve političke poruke na ovakvim skupovima su maslo profitera i bagre.

Cilj su nam uvek pogrešni ljudi. Kriviti vlast i predsednika za delo dvojice psihopata je u najmanju ruku degutantno – istakla je pevačica i dodala:

– Vučić je izabran na izborima. Građani su glasali za njega. Šta oni sada hoće? Da opozicija ima bilo kakav uticaj, imali bi veći broj glasova na izborima. Narod nije ni glup, ni lud. Pokazali su na izborima za koga su.

Oni koji zloupotrebljavaju ljudsku nesreću su bagra. I za to će biti kažnjeni na izborima. Ne treba da se delimo, bagra treba da se nazove bagrom. Oni su pokazali svoju snagu na izborima.

Oni takve greške u koracima prave, da čak idu na ruku Vučiću. Nemaju harizmatičnog lidera. Ustvari, nemaju lidera uopše.

„Dobila milion i po evra od Telekoma“

Podsetimo, Karleušu je nedavno opozicioni narodni poslanik Narodne stranke iz Niša Đorđe Stanković optužio da sve ovo radi jer će od Telekoma dobiti silan novac.

– Jedna Jelena Karleuša dobiće miliona i po evra od ‘Telekoma’. Dobiće 350.000 evra za svoj album, 150.000 za druge troškove i milion evra za emisiju koju će imati na Televiziji ‘Prva’.

To će biti neki pandam neke bivše emisije koju je držao Ivan Ivanović na toj televiziji, neke emisije zabavnog karaktera koju u ovom momentu političkog, zabavnog karaktera ima Zoran Kesić – rekao je Stanković reagujući na novi Zakon o elektronskim komunikacijama u Republičkom parlamentu.

– Eto tako ova država vidi zamenu i na neki način pokušaj da instalira svoje predstavnike i zabavljače na tu temu. Moram da priznam, to je nešto što moraju građani da znaju.

Znači, neko će dobiti milion i po evra, a neko će gledati da preživi kraj meseca sa 400, 500, 600 evra mesečno – dodao je on, između ostalog.

Jelena je sada u pomenutoj emisiji isprozivala njega, naglašavajući da je u pitanju „nepoznati poslanik“.

Stanković joj je na ovo odgovorio putem Tvitera.

– Nepoznat poslanik? Slažem se. Ali, znaš šta je poznato? Pa, Telekom je već uplatio novac na tvoj račun, nije još svih milion i po, ali ova emisija je dobar dokaz da je pala prva uplata, tj. prve dve. Cecu si prozivala, a sad si šta?! – napisao je Đorđe Stanković.

„SNS organizovano dovodi decu da slušaju Jelenu Karleušu“

125 Shares
125 Shares
Share via
Copy link