Magazin

Đuka čašćava Lukasa sa 500 evra, jer Bogu hvala bogat je – ima četvoro dece

Poslanik iz redova SNS-a, Vladimir Đukanović Đuka, u javnosti je prepoznatiji po svojim javnim ispadima nego po političkim dostignućima. Snimak u čiji je posed došao portal Nova pokazuje još jednu stranu Đukine ličnosti i da na veseljima voli obilato da počasti muzikante.

Uprkos upozorenjima Kriznog štaba u vezi sa sve većim brojem novoobolelih od koronavirusa, Đukanović je prisustvovao takozvanoj žurki gde se prilično “otvorio”, i to novčanicom od 500 evra.

Kako se može videti na snimku, glavni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević glavom se „pozdravlja“ sa Acom Lukasom, a zatim pevaču prilazi Đukanović i čašćava ga novčanicom od 500 evra, koju je ovaj stavio na harmoniku.

Nije poznato u kojem beogradskom lokalu je snimak nastao.

Sudeći prema podacima koje je 2019. godine, poslanička plata u Srbiji iznosi nešto više od osamdeset hiljada dinara, što otvara pitanje – odakle Đukanoviću toliki novac za čašćavanje muzike.

Tim povodom Vladimir Đukanović je poslao je mejl redakciji Nova.rs kako im uputio „veliki pozdrav“ zbog teksta objavljenog na njihovom portalu.

“Poštovani, nije imalo potrebe da izmišljate kako sam na nekakvoj žurci častio muziku. Mogli ste da me kontaktirate i ja bih vam lepo objasnio. Nije bila nikakva žurka, već krštenje mog deteta. Eto, zato sam častio muziku, jer Bogu hvala jesam bogat čovek s obzirom da mi je to četvrto dete. U mojoj porodici zaista je bila velika radost i kao domaćin želeo sam da se odužim svojim prijateljima koji su došli za džabe da sviraju i pevaju. Ako je to moj greh, prihvatam ga i ujedno sam i radostan zato što ste imali čime da popunite portal. Mada, možda je bolje da nekada probate sa istinom. Sve najbolje od Vladimira Đukanovića”, napisao je Đukanović u mejlu.

Miloš Biković i poslanik Vladimir Đukanović u žučnoj raspravi oko letovanja u Hrvatskoj

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

33 Shares
Share via
Copy link