Lifestyle

5 načina kako da osvežite vaš stari kaput

Ne volite zimu, a jakne i kapute još manje. Jedna od glavnih ženskih briga jeste kako dosadne i jednolične kapute pretvoriti u komad odeće za kojim će se svi okretati. Donosimo vam 5 modnih dodataka koji će začiniti svaku kombinaciju.

Marama sa printom

Marama ima dvojaku funkciju. Osim što će vas ugrejati u hladnim zimskim danima, ona će vašoj odevnoj kombinaciji dati dodatnu čar. Budite hrabre i eksperimentišite sa različitim printovima. Svaka devojka na ulici će poželeti da prekopira vaš stil.

marama-print-sal
Foto: pixabay.com

 

Šal od krzna

Ovaj šal pravljen od lažnog ili pravog krzna je “must have” za sve one dame koje ove zime žele da izgledaju otmeno. Odlična su zamena za klasični šal. Ukoliko nosite tanji kaput, ne brinite, neće vam biti hladno sve dok ste umotani u krzno.

krzno-sal-moda
Foto: theoutnet.com

Broš

Broševi, vekovima umazad omiljeni modni detalji, se ponovo vraćaju u modu. Možete ih naći u raznim veličinama i oblicima – od standardnih okruglih, pa sve do malo ekstremnijih oblika kao što su papagaj ili gušter. Ukrasite vaš kaput ukrasom koji će vašem autfitu utkati dozu vaše ličnosti.

bros-zlatno-moda
Foto: pixabay.com

Šešir

Šeširi su u prošlosti bili omiljeni modni dodatak svakoj dami. Danas se to dosta izgubilo i na ulicama možemo videti tek po koju smejliju ženu koja je svoj look upotpunila ovim prelepim komadom. Otiđite kod vašeg omiljenog šeširdžije i izaberite šešir u vašoj omiljenoj boji.

sesir-kaput-devojcica
Foto: pixabay.com

Kaiš

Vaš kaput nema kaiš, ili ga ima, ali je previše dosadan i jednostavan? Ne brinite. Odaberite kaiš koji će biti odraz vaše ličnosti i stila i vežite ga oko struka. Osim što ćete izgledati šik, vaše telo će dobiti lepšu i ženstveniju figuru za kojom će se mnogi okretati.

kajs-pleteno-moda
Foto: pixabay.com

Pogledajte jesenju kolekciju za punije dame

Share via
Copy link