Magazin

„12 km kroz sneg i planinu u trošnim cipelama“: Kako su roditelji na Balkanu išli u školu (VIDEO)

balkanski-roditelji-u-skoli
Foto: Printscreen

Na TikTok profilu pod nazivom Balkandad, iza kojeg se krije komičar Miloš Nedeljkov, objavljena je snimak u kojoj je prikazano „kako su roditelji s Balkana išli u školu“.

Naime, Miloš se snimio kako sa ruksakom ide u „školu“ kroz neprohodnu šumu, livade, penje se uz strmo brdo i tek nakon četiri sata stiže na odredište.

„Kako balkanski roditelji kažu da su išli u školu“, napisao je uz objavu koja je prikupila 19 hiljada lajkova te je pozvao svoje pratioce da ispričaju priče svojih roditelja, a oni su u komentarima napisali mnogo „lovačkih“ priča svojih roditelja.

@loshmi95

How Balkan parents went to school ⛰ #balkandad #balkan #balkans #foryou #fyp #fy #balkanparents #balkantiktok

♬ original sound – balkandad

„Kad god moj tata priča svoju priču, to je uvek zimi i svaki put sneg postaje sve dublji, a on ima sve manje odeće na sebi. Zadnji put nam je rekao da je sneg bio do struka i da je imao na sebi samo farmerke, majicu, zimsku jaknu i drvene klompe. Takođe, bilo je -20 stepeni i 12 kilometara u jednom smeru preko Mont Everesta“, napisao je jedan pratioc priču svog oca.

„Trebaš napraviti snežnu verziju ovoga. Onda bi to bila priča koju smo svi slušali“, „I pre nego što su krenuli na ovaj pakleni put, prvo su morali stoku da namire“, „Tvoje činjenice su nepobitne“, „Nema snega i planina? To je onda bilo lako“, pisali su mu drugi pratioci u komentarima, a čini se kako je svima poznata priča koju je Miloš prikazao u svom skeču.

Kako je izgledao polazak u školu u SFRJ (FOTO)

Izvor: Index

Share via
Copy link