Od jagode do trule višnje. Dok većina nas tokom proleća bira karmine u prirodnim i blagim nijansama, ove sezone odričemo se večne univerzalne crvene, ali zato zadržavamo tamnoljubičastu! Po pitanju beauty segmenta koji se tiče usana pravilo je da zaboravite na sva ona decenijama učena pravila i priglite nove trendove, koje će mnogi možda smatrati napadnima.

Kozmetičke kuće predstavile su svoje nove kolekcije koje prvenstveno obiluju novim “sočnim” nijansama, baš kao stvorenim za tople dane.

Na modnim pistama imali smo priliku da vidimo inspirativna izdanja koja su za velika dizajnerska imena kreirali najbolji svetski šminkeri.

Tako Chanel za ovo proleće i leto predlaže nežne ružičaste nijanse sa sjajnim efektom, električno narandžastu kakvu smo imali prilike da vidimo na modelima Jasona Wua predlaže MAC, a boju vina zagovara Anna Sui.

Crvene nijanse igraju u svako doba godine i uvek ćete u kolekcijama pronaći veliki izbor, a mi predlažemo da “nude” nijanse na neko vreme izbacite iz kozmetičke torbice.

Ukleti dragulji: skupoceno kamenje koje je unesrećilo sve svoje vlasnike

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here