Lifestyle Top 10

10 serija koje ćemo gledati ove jeseni

Jesen je idealno vreme za sakrivanje pod pokrivačem i gledanje serija. Dolazi nam period sa kišama a koji je bolji način da se opustite nego da pripremite grickalice, piće, neku poslasticu i udobno se smestite u svoj krevet, sami ili sa voljenom osobom i pustite omiljenu seriju.

Sledeće serije imaju potencijal da kroz narednih nekoliko godina mnogima postanu omiljene.

Jack Ryan

Da morate da nabrojite najbolje filmske špijune i tajne agente – sigurni smo da ćete nabrojati barem trojicu ili četvoricu pre nego dođete do Džeka Rajana, ali Džek Rajan je jedan od najvećih fiktivnih špijuna – a kroz godine su ga glumili Alek Boldvin, Harison Ford, Ben Aflek i Kris Pajn. Moguće je da nije prošao kod publike zbog manjka kontinuiteta u licu ovog gospodina.

Sada dobijamo i novog Džeka Rajana, ovoga puta u potpuno novom izdanju. Uverićete se i sami.

Premijera: 31. avgusta

Kidding

Džim Keri, kao Gospodin Pikls, ponovo se ujedinjuje sa Mišelom Gondrijem, nakon velikog uspeha filma „Večni sjaj besprekornog uma“.

Gospodin Pikls prolazi kroz untrašnje borbe, a ako će neko to izvesti kako treba, to su Keri i Gondri. Iako važi za humorističnu seriju, više je drama sa suptilnim komičnim elementima.

Premijera: 9. septembra

Rel

Lil Rel Haueri je postao zvezda zahvaljujući sporednim ulogama, a sada je vreme da ima i svoju seriju. Ako želite da ponovo osetite duh devedesetih sa svima dobro poznatim snimljenim smehom u pozadini, ovo je idealna serija za vas.

Premijera: 9. septembra

Forever

Zvezde poput Fred Armisena i Maje Rudolf već na prvu ulivaju poverenje. Ovo je serija o bračnom paru koji pokušava da razbije monotoniju u svom odnosu, tako da će ljubiteljima sitkoma prilično odgovarati ova serija.

Premijera: 14. septembra

The First

Zbog ove serije se Šon Pen vraća u formu. Pošto ovog gospodina nismo dugo videli, čini nam se da bi njegov povratak mogao da bude pun pogodak. Šon Pen glumi Toma Hagertija, čoveka koji ide na prvu misiju na Mars.

U trejleru se spominje ime Karla Sagana, čuje se muzika koja nas podseća na „Interstellar“, što znači da ne postoji apsolutno nikakva šansa da ovo zaobiđemo.

Premijera: 14. septembra

Maniac

Ema Stoun i Džona Hil postaju deo farmaceutskog istraživanja, a mi ćemo postati deo ovog neverovatnog iskustva. Dovoljno je da pogledate trejler i biće vam jasno šta možete da očekujete.

Keri Fukunaga je režirao i „Pravog detektiva“, a sada je odradio još nešto što će nam obuzeti gotovo sva čula.

Premijera: 21. septembra

Manifest

Da li ste ikada u životu gledali seriju „Izgubljeni“? Ovo su „Izgubljeni“, samo bez ostrva. Njen producent je veliki Robert Zemekis, što mnogo govori već u početku.

Avion nestaje, zajedno sa 191 putnikom i vraća se pet godina posle. Niko ne zna šta se događa. Šta dalje sledi?

Premijera: 24. septembar

All American

Serija donosi priču o igraču američkog fudbala koji iz siromašne sredine prelazi da igra za školu na Beverli Hilsu. Ako ste muškarac i gledate ovu seriju – uvek možete da upotrebite „One Tree Hill“ odbranu koja glasi „ali ovo je serija o sportu!“.

Premijera: 10. oktobra

The Romanoffs

Pretrpana glumačka postava – Kristina Hendriks, Džon Slateri, Dajana Lejn, Amanda Pit, a za režiju je zadužen Metju Vajner… Radnja? Raširena preko tri kontinenta, osam ljudi veruje da su potomci ruske kraljevske porodice Romanov.

Premijera: 12. oktobra

Homecoming

Priča o terapeutkinji koja radi u tajnoj državnoj ustanovi i pokušava da pomogne vojniku da se prilagodi na civilni život. Možda vam ovako „iz kutije“ ne zvuči prenapeto – ali ovaj psihološki triler radi Sem Esmail, koji stoji za čuvene serije „Mr. Robot“.

Uloge tumače: Džulija Roberts, Stefan Džejms i Bobi Kanavejl.

Premijera: 2. novembar

Gde su i šta rade Drezik i Anita iz „Nestašnih godina“

Izvor: Idesh.net

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


17 Shares
Share via
Copy link