Film Magazin

Gde su i šta rade Drezik i Anita iz „Nestašnih godina“

Gotovo da nema tinejdžera 90-ih koji nije sa nestrpljenjem iščekivao novu epizodu australijske serije „Nestašne godine“.

Nekoliko generacija s pažnjom je pratilo zgode i nezgode grupe srednjoškolaca, njihove ljubavne jade, školske probleme, nestašluke…

Jedan od centralnih i najupečatljivijih parova bili su Drezik i Anita, možda i najpopularniji ljubavni par u istoriji tinejdž serija.

Svi su se ložili na njih i zavideli im, a nakon „Nestašnih godina“ – godinama nismo čuli za njih… A onda je Drezik uzburkao javnost.

Naime, Kalan Malvej se 2014. pojavio u holivudskom spektaklu „300: Rise of an Empire“ i to u jednoj od glavnih uloga, ali – niko ga nije prepoznao.

drezik 300

Ispostavilo se da nisu godine uticale na njegovu transformaciju, već strašna saobraćajna nesreća koju je imao 2003. godine.

Publika i kritičari odlučili: Top 10 serija 21. veka

Kalan Malvej preživeo je stravičan čeoni sudar pri brzini od 100km/h. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode.

Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno „palo“ i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi popravile frakture vilice i lica, a još uvek ne vidi na jedno oko.

Ipak, posle ovoga, Kalan se „ubacio“ među superheroje i njegova holivudska karijera ide samo uzlazno – s blokbasterima kakvi su „Betmen protiv Supermena“, „Warcraft“, „Kapetan Amerika“…

S druge strane, glumica Lara Koks, koja je igrala Anitu, danas ima skoro 40 godina, a izgleda – gotovo isto kao kad ste je poslednji put videli.

anita nestasne godine

Mada se od „Nestašnih godina“ oprostila 1999. godine, i danas bi komotno mogla da reprizira ulogu šarmatne srednjoškolke.

Nažalost, to joj je i ostala najupečatljivija uloga. Nastavila je da se bavi glumom, ali uglavnom u serijama i TV filmovima koji se kod nas i ne prikazuju, kao i u reklamama…

Izvor: Noizz

Serija „Gospodar prstenova“ biće najskuplja ikada

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17 Shares
Share via
Copy link