Magazin

10 razloga zašto da ne odete na EXIT

Muzički festival smešta ljude u jedinstveni muzički kontekst, i to je verovatno jedan od uzroka tolike popularnosti koju ovi događaji uživaju. Danas počinje najveći, EXIT 2019, koji je zvanično najbolji evropski muzički festival. Međutim, neki mu se i ne raduju toliko, tvrdeći da ih ometa u svakodnevnim aktivnostima. Neki se žale da se ceo grad izmeni, da ga poseti više od 15.000 gostiju iz inostranstva, da Tvrđava bude centar omladine, a Novi Sad stecište turizma. Ovo je 10 razloga da ne odete na EXIT.

Stranci

Biće ih mnogo, definitivno. Ukoliko niste druželjubivi, ne volite da upoznajete strance i slušate ih kako im je ovde sve super, onda ovaj festival nije mesto za vas.

Glasna muzika

Bez prestanka. Dobra vest je da govorimo o odličnoj muzici koja vam možda neće dozvoliti da se ispričate sa društvom, ali ćete zato sigurno sutradan zajedno prepričavati doživljaje, na nekom malo tišem mestu.

Gužva

Stalno će vas gurati, gaziti, i skakati po vašim leđima. To je jednostavno tako kada su u pitanju ovako veliki festivali. Gledajte na to kao na još jednu prilika da nekoga upoznate.

Tvrđava

Moraćete se malo potruditi da dođete do nje, ali ambijent Petrovaradinske tvrđave nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Idealna prilika da vidite izlazak sunca nad Novim Sadom.

Izvođači

Migos,Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP i još mnogi, verovatno su dovoljan razlog da (ne)odete na ovogodišnji EXIT.

Ide cela ekipa

Svi iz kraja već su uveliko kupili ulaznice. I stiže ekipa iz Niša. I ona lepa Grkinja sa mora prošle godine. I ekipa iz Podgorice.

Najbolji vicevi i fore pred Exit

Štrand

strand-lepota-milutinovic

Preko dana, posle iscrpljujuće noći, svi na plažu, sumiranje utisaka, razbuđivanje hladnim tušem, sunčanje, a neko će i da se kupa u Dunavu.

Englezi

Oni su ipak posebni. Ima li išta lepše od njihovog akcenta? Uglavnom su najveseliji i uvek spremni za partijanje i priču. Lako ćete ih prepoznati, jer su verovatno preterali sa sunčanjem na Štrandu.

Za svakog po nešto

Dance stage, main stage, fusion, latino, silent, explosive ili NGO, na koju god binu da odete, bilo da ste zalutali tražeči druga među još 456 momaka u beloj majici ili ste došli sa namerom da čujete baš Ninu Kraviz na Dance areni nećete pogrešiti.

Zabava

Ukoliko ne volite odličan provod, đuskanje do zore, upoznavanje sa novim ljudima, i ne želite da budete deo jednog od najpopularnijih muzičkih festivala na ovim prostorima, onda definitivno nemojte ići na ovogodišnji EXIT festival.

Šta jedu, piju i izvoljevaju zvezde ovogodišnjeg Exita

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentara

Klikni da objaviš komentar

677 Shares
677 Shares
Share via
Copy link