giardino-zurke
Foto: Dražen Žigić
Vesti Novi Sad

10 najboljih dnevnih žurki u Novom Sadu za doček 2019.

Novi Sad sve više postaje prepoznatljiv po odličnim dnevnim žurkama pred doček nove godine. Žurke običnu počnu već oko 10h prepodne, i završavaju se tek uveče, oko 19-20h, nakon čeka polako ulazimo u 2019.

Tada se lokali uglavnom spremaju za večernji doček, a gosti odlaze na presvlačenje, pa opet sve iz početka. Dnevne žurke organizuju se u mnogo lokala širom grada, i gotovo da nema kraja ili uličice gde se neće čuti muzika celog dana.

Mi smo izdvojili nekoliko najboljih dnevnih žurki koje nas čekaju na ispraćaju 2018. i dočeku 2019. godine.

Gerila bar

Za ljubitelje rokenrola, u Gerila baru su prošle godine prvi put organizvali dnevnu žurku i – svima se dopalo, pa bi ponovo. Žurka počinje u 13h, a nastup će početi DJ Pako.

izlazak
facebook.com/GerilaNS

Pako je nekadašnji muzički urednik emisije Rock FM na Radiju 021 i dobro zna šta je potrebno da se napravi prava atmosfera.

Ulaz je besplatan, a žurka traje do nekih 19-20 časova.

Giardino

U klubu na vrhu grada čeka nas odlična žurka preko dana, a uveče će se nastaviti u istom ritmu. Ulaz za dnevnu žurku počinje u 11h, dok su rezervacije obavezne.

giardino-zurka
Foto: Dražen Žigić

U zatvorenom prostoru kluba Giardino možete uživati uz bend i domaću muziku Alekse Perovića, dok se na zatvorenoj terasi organizuje još jedna žurka u isto vreme, sa dva DJ-a, domaće i strane muzike.

Imajte na umu da se za jedan dan već rezervišu sva mesta, zato požurite da zauzmete svoje mesto na najboljoj žurki u gradu.

London pub

U Londonu preko dana 31. decembra nešto drugačija atmofera u odnosu na večernju, jer je u pitanju žurka koja traje od 12h do 19h, a možda i ranije.

Za dobru atmosferu zadužen je DJ MARK V sa prijateljima.

Lazin salaš

Tradicionalna dnevna žurka uz DJ-a startuje već od 11 časova.

salas-tamburasi-novisad
Izvor: www.nsparty.com

Brauhaus

Dnevna žurka za Novu godinu u Brauhausu će biti pravi tamburaški rokenrol uz Šoneta i Grka, a trajaće od 13h do 18h. I oni, kako kažu, ne primaju rezervacije.

brauhaus-pivo-beer-novi-sad (1)
Foto: Milenko Stanković

Cuba libre

Novogodišnja dnevna žurka u klubu Cuba Libre počinje u 12h.

Lokal poznat po odličnim žurkama, sigurno vas neće razočarati ni za dnevnu žurku koja počinje od 12h i traje do 18h. Ovde su obavezne rezervacije na 069/5770-750.

Za mix pultom: Vanjanja. Ulaz je besplatan.

Macchiato Liman

U limanskom Makijatu žurka počinje u podne, ulaz je slobodan, a za dobru atmosferu pobrinuće se DJ Markoni.

Kome je bliže, može da ode do Macchiato Fax. Dnevna žurka takođe počinje u 12h, a domaćini očekuju veliku posećenost, zato rezervišite svoje mesto na vreme.

Karma

A sada jedan potpuno drugačiji doček Nove godine. U kafeu Karma počinje kao dnevna žurka, ne plaća se ulaz ni rezervacija, a cene pića su neznatno više nego inače.

U Karmi se tradicionalno Nova godina dočekuje već od podneva, a žurka traje do kasno u noć. Ove godine se ne plaća ulaz, ali rezervacije su poželjne (i ne naplaćuju se).

Gostima je na raspolaganju šank (cene gotovo redovne), kao i besplatno meze (hladno posluženje).

Corto Pub

Renovirani kafić Corto za doček Nove godine organizuje dnevnu žurku koja počinje u 12h. Očekuje vas live muzika, DJ i dobra atmosfera.

Rezervacija mesta je neophodna na broj telefona 060/051-1835.

Atina

Atina u centru Novog Sada, oranizuje dnevnu žurku za novogodišnji dan. Žurka počinje u 12h i traje do večernjih časova, a za dobre vibracije i mrdanje kukovima, zadužen je DJ Marcconi play.

Rezervacije su poželjne.

Nova godina samo što nije, a dnevnih žurki u Novom Sadu za tu priliku, sve je više. Ukoliko i vi imate neki dobar savet i ideju gde se pripremiti za najluđu noć, pišite nam u komentarima.

Otkrijte i novosadske noćne žurke na ledu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Irma Mićanović

Irma Mićanović

Večiti sanjar, veruje u dobro u ljudima, a svet posmatra kroz šarene naočare. Poklonite joj dobru knjigu i bićete na spisku njenih najboljih prijatelja, celi život. U sledećem životu želi da živi u svetu Terija Pračeta.

4 Comments

Klikni da komentarišeš