Novi Sad

19 najboljih dnevnih žurki u Novom Sadu za doček 2020.

dnevna zurka novi sad nova godina

Novi Sad sve više postaje prepoznatljiv po odličnim dnevnim žurkama pred doček Nove godine. Žurke običnu počnu već oko 10h prepodne i završavaju se tek uveče, oko 19-20h, nakon čeka polako ulazimo u 2020. godinu i pripremamo se za doček Nove godine na Trgu.

Tada se lokali uglavnom spremaju za večernji doček, a gosti odlaze na presvlačenje, pa opet sve iz početka. Dnevne žurke u Novom Sadu organizuju se u mnogo lokala širom grada, i gotovo da nema kraja ili uličice gde se neće čuti muzika celog dana.

Mi smo izdvojili nekoliko najboljih dnevnih žurki koje nas čekaju na ispraćaju 2019. i dočeku 2020. godine.

Novi Sad: Ponude za doček Nove godine 2020. u restoranima

Dnevna žurka u restoranu G.IMI

U restoranu G.IMI očekuju vas već od 13h kada počinje zagrevanje za novogodišnju noć, a nastupa odličan bend Super Stvar. U restoranu G.IMI su pripremili gratis piće dobrodošlice za goste.

U mogućnosti ste da odaberete bogat posni ili regularni meni, po ceni od 3.800 dinara po osobi. U ovu cenu je uključena hrana, a piće se plaća po utrošku. Cene pića su redovne.

Spremite se za hedonističko putovanje uz veliku ponudu najkvalitetnijih vina i unikatnih ukusa koji će upotpuniti vaš užitak.

Početak dnevne proslave zakazan je za 13h i trajaće do 19h.

Rezervacije se vrše po uplati i izdavanju vaučera.

dnevna-zurka-restorani-gimi

Rezervacije na telefon 064 136 55 45.

Gerila bar

Za ljubitelje rokenrola, u Gerila baru su prošle godine organizvali dnevnu žurku i – svima se dopalo, pa bi ponovo. Žurka počinje u 12h, a nastup će početi DJ Pako.

Pako je nekadašnji muzički urednik emisije Rock FM na Radiju 021 i dobro zna šta je potrebno da se napravi prava atmosfera. DJ Pako će vas provozati na 8 sati najkvalitetnijeg disco/pop/rocka.

Ulaz je besplatan, a žurka traje do nekih 20 časova. Za rezervaciju stolova pozovite 064 269 60 81, svaki dan u popodnevnim časovima.

Giardino

U klubu na vrhu grada čeka nas odlična žurka preko dana, a uveče će se nastaviti u istom ritmu. Ulaz za dnevnu žurku počinje u 11h, dok su rezervacije obavezne.

giardino dnevna zurka
Foto: Giardino club

U zatvorenom prostoru kluba Giardino možete uživati uz bend i domaću muziku, dok se na zatvorenoj terasi organizuje još jedna žurka u isto vreme, sa dva DJ-a, domaće i strane muzike.

Imajte na umu da se za jedan dan već rezervišu sva mesta, zato požurite da zauzmete svoje mesto na najboljoj žurki u gradu. Informacije i rezervacije: 066 000 100

London pub

London Pub ove godine pored 12 godina tradicije organizovanja najboljih dnevnih žurki  31. decembra. Tradicionalno, žurke u Londonu traju od 11h do 19h, a za atmosferu je ove godine je zadužen DJ Layzie & Friends.

london pub dnevna zurka docek
Foto: Facebook/LondonPub

Klub London ove godine uvodi generalnu probu dnevne žurke, i to 30. decembra. Isto će trajati od 11h do 19h, a za mix pultom će se naći DJ Mark.

Ulaz je slobodan za obe žurke.

Lazin salaš

Tradicionalna dnevna žurka uz DJ-a startuje već od 11 časova. Informacije i rezervacije na telefon 060 050 66 00

lazin salas

Brauhaus

Kao i svake godine, za dnevnu novogodišnju žurku u Brauhausu vlada veliko interesovanje i po pravilu provod bude zaista dobar.

brauhaus dnevni docek

Kako u lokalu gužva bude već od pre 12h, rezervacije se ne praktikuju.

Lokal se otvara u 08h, a ulaz je BESPLATAN. Ove godine nastupa bend REVOLUCIJA. Žurka traje do 18h.

Cuba libre

Novogodišnja dnevna žurka u klubu Cuba Libre počinje u 12h.

Lokal poznat po odličnim žurkama, sigurno vas neće razočarati ni za dnevnu žurku koja počinje od 12h i traje do 18h. Ovde su obavezne rezervacije na 069/5770-750.

Za mix pultom: Vanjanja. Ulaz je besplatan.

Macchiato Liman

U limanskom Makijatu žurka počinje u podne, ulaz je slobodan, a za dobru atmosferu pobrinuće se DJ Grnja. REZERVACIJE NA 064 6584303 (rezervacije se ne naplaćuju i nema promena cena).

Kome je bliže, može da ode do Macchiato Fax. Dnevna žurka takođe počinje u 12h, a domaćini očekuju veliku posećenost, zato rezervišite svoje mesto na vreme.

Karma

Caffe club Karma i ove godine organizuje dnevnu novogodišnju žurku 31. decembra sa početkom u 12h.

Za sjajnu atmosferu i najbolju zabavu biće zadužen DJ Laki!

Rezervišite svoje mesto na vreme na brojeve telefona 062/86-810-42 ; 062/ 34-31-32

Corto Pub

Renovirani kafić Corto za doček Nove godine organizuje dnevnu žurku koja počinje u 12h. Očekuje vas live muzika, DJ i dobra atmosfera.

Rezervacija mesta je neophodna na broj telefona 069 129 55 48

Atina

Atina u centru Novog Sada, oranizuje dnevnu žurku za novogodišnji dan. Žurka počinje u 12h i traje do večernjih časova, a za dobre vibracije i mrdanje kukovima, zadužen je DJ Marcconi play.

Rezervacije su poželjne.

Restoran – bar “Kod Brke”

Brkin novogodišnji dnevni ŽUR uveličaće Ludvig Van Band & Resident DJ team.

Start žurke je u 12h, a rezervacije se vrše na telefon 063/436-375.

Pupin Pub

Ukoliko želite dnevnu žurku, doček u Pupin pabu stertuje već od 12h, ali NE prekidaju žurku predveče zbog onih koji rade i mogu da se priključe tek kasnije.

Ulaz je besplatan za sve do 21h!

Nacionalna Klasa by Vojvodina

Restoran Nacionalna klasa organizuje i dnevnu novogodišnju žurku, sa početkom u 11h. Za dobru atmosferu biće zaduženi Camera Darling i DJ Duke.

Informacije i rezervacije na telefon 065 823 92 39.

Barrique

U Njegoševoj 12, smešten je ovaj urbani kafić koji zapravo predstavlja jedan od najboljih vinskih barova u gradu. Za Novu godinu, ekipa ovog lokala postarala se da obezbedi i dnevni program.

Preko dana u “prvoj i drugoj smeni” za muziku će se pobrinuti bend “Treća smena” od 12 do 18 sati, a za informacije i rezervacije pozovite 062 22 22 07.

Klub Trema

Klub Trema vas poziva na novogodišnju dnevnu žurku.

Pridružite nam se već od podneva na ludoj žurci i provodu. Za sjajnu zabavu i atmosferu biće zadužena Akustična Soba.

Ulaz je slobodan! Rezervacije obavezne na broj: 062 8951 046.

Kafemat

Spektakl počinje već u podne, jer dnevna žurka u Kafematu je top. Daniel Čehranov sprema brutalno dobar vajb i neverovatnu uvertiru, nakon čega nas sve dočekuje specijalan Balkan Hip-hop & R’n’B set uz neverovatne Enzzy & XoXo.

Ulaz je besplatan, a rezervacije su obavezne. Vaše mesto možete rezervisati putem broja telefona: 062 / 107 – 77 – 77.

G-Pub Gregors Pub

Dnevna novogodišnja žurka u Gregors pabu počinje u 12h i traje do 18h.

Za muziku će biti zadužen DJ party – ulaz je slobodan, a provod zagarantovan.

Info i rezervacije možete dobiti u lokalu, porukom u fb inboks ili putem telefona 065 854 1111.

OldBrick pub

Zalet za najluđu noć hvatamo na DNEVNOJ ŽURKI sa kojom startujemo od 11h, 31.12. gde ćemo pretvoriti pub u diskoteku kojom će teći reka najboljeg točenog uz koje ćete u pravom raspoloženju biti spremni za nastavak večeri a provereni muzički ukus diktiraće DJ CATFISH FIGHTER!

Info i rezervacije: 025/43-43-43, 066/543-43-43.

Nova godina samo što nije, a dnevnih žurki u Novom Sadu za tu priliku, sve je više. Ukoliko i vi imate neki dobar savet i ideju gde se pripremiti za najluđu noć, pišite nam u komentarima.

Otkrijte i novosadske noćne žurke na ledu

Irma Mićanović

Irma Mićanović

Večiti sanjar, veruje u dobro u ljudima, a svet posmatra kroz šarene naočare. Poklonite joj dobru knjigu i bićete na spisku njenih najboljih prijatelja, celi život. U sledećem životu želi da živi u svetu Terija Pračeta.

komentara

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


287 Shares
287 Shares
Share via
Copy link