Novi Sad

19 najboljih dnevnih žurki u Novom Sadu za doček 2020.

Novi Sad sve više postaje prepoznatljiv po odličnim dnevnim žurkama pred doček Nove godine. Žurke običnu počnu već oko 10h prepodne i završavaju se tek uveče, oko 19-20h, nakon čeka polako ulazimo u 2020. godinu i pripremamo se za doček Nove godine na Trgu.

Tada se lokali uglavnom spremaju za večernji doček, a gosti odlaze na presvlačenje, pa opet sve iz početka. Dnevne žurke u Novom Sadu organizuju se u mnogo lokala širom grada, i gotovo da nema kraja ili uličice gde se neće čuti muzika celog dana.

Mi smo izdvojili nekoliko najboljih dnevnih žurki koje nas čekaju na ispraćaju 2019. i dočeku 2020. godine.

Novi Sad: Ponude za doček Nove godine 2020. u restoranima

Dnevna žurka u restoranu G.IMI

U restoranu G.IMI očekuju vas već od 13h kada počinje zagrevanje za novogodišnju noć, a nastupa odličan bend Super Stvar. U restoranu G.IMI su pripremili gratis piće dobrodošlice za goste.

U mogućnosti ste da odaberete bogat posni ili regularni meni, po ceni od 3.800 dinara po osobi. U ovu cenu je uključena hrana, a piće se plaća po utrošku. Cene pića su redovne.

Spremite se za hedonističko putovanje uz veliku ponudu najkvalitetnijih vina i unikatnih ukusa koji će upotpuniti vaš užitak.

Početak dnevne proslave zakazan je za 13h i trajaće do 19h.

Rezervacije se vrše po uplati i izdavanju vaučera.

dnevna-zurka-restorani-gimi

Rezervacije na telefon 064 136 55 45.

Gerila bar

Za ljubitelje rokenrola, u Gerila baru su prošle godine organizvali dnevnu žurku i – svima se dopalo, pa bi ponovo. Žurka počinje u 12h, a nastup će početi DJ Pako.

Pako je nekadašnji muzički urednik emisije Rock FM na Radiju 021 i dobro zna šta je potrebno da se napravi prava atmosfera. DJ Pako će vas provozati na 8 sati najkvalitetnijeg disco/pop/rocka.

Ulaz je besplatan, a žurka traje do nekih 20 časova. Za rezervaciju stolova pozovite 064 269 60 81, svaki dan u popodnevnim časovima.

Giardino

U klubu na vrhu grada čeka nas odlična žurka preko dana, a uveče će se nastaviti u istom ritmu. Ulaz za dnevnu žurku počinje u 11h, dok su rezervacije obavezne.

giardino dnevna zurka
Foto: Giardino club

U zatvorenom prostoru kluba Giardino možete uživati uz bend i domaću muziku, dok se na zatvorenoj terasi organizuje još jedna žurka u isto vreme, sa dva DJ-a, domaće i strane muzike.

Imajte na umu da se za jedan dan već rezervišu sva mesta, zato požurite da zauzmete svoje mesto na najboljoj žurki u gradu. Informacije i rezervacije: 066 000 100

London pub

London Pub ove godine pored 12 godina tradicije organizovanja najboljih dnevnih žurki  31. decembra. Tradicionalno, žurke u Londonu traju od 11h do 19h, a za atmosferu je ove godine je zadužen DJ Layzie & Friends.

london pub dnevna zurka docek
Foto: Facebook/LondonPub

Klub London ove godine uvodi generalnu probu dnevne žurke, i to 30. decembra. Isto će trajati od 11h do 19h, a za mix pultom će se naći DJ Mark.

Ulaz je slobodan za obe žurke.

Lazin salaš

Tradicionalna dnevna žurka uz DJ-a startuje već od 11 časova. Informacije i rezervacije na telefon 060 050 66 00

lazin salas

Brauhaus

Kao i svake godine, za dnevnu novogodišnju žurku u Brauhausu vlada veliko interesovanje i po pravilu provod bude zaista dobar.

brauhaus dnevni docek

Kako u lokalu gužva bude već od pre 12h, rezervacije se ne praktikuju.

Lokal se otvara u 08h, a ulaz je BESPLATAN. Ove godine nastupa bend REVOLUCIJA. Žurka traje do 18h.

Cuba libre

Novogodišnja dnevna žurka u klubu Cuba Libre počinje u 12h.

Lokal poznat po odličnim žurkama, sigurno vas neće razočarati ni za dnevnu žurku koja počinje od 12h i traje do 18h. Ovde su obavezne rezervacije na 069/5770-750.

Za mix pultom: Vanjanja. Ulaz je besplatan.

Macchiato Liman

U limanskom Makijatu žurka počinje u podne, ulaz je slobodan, a za dobru atmosferu pobrinuće se DJ Grnja. REZERVACIJE NA 064 6584303 (rezervacije se ne naplaćuju i nema promena cena).

Kome je bliže, može da ode do Macchiato Fax. Dnevna žurka takođe počinje u 12h, a domaćini očekuju veliku posećenost, zato rezervišite svoje mesto na vreme.

Karma

Caffe club Karma i ove godine organizuje dnevnu novogodišnju žurku 31. decembra sa početkom u 12h.

Za sjajnu atmosferu i najbolju zabavu biće zadužen DJ Laki!

Rezervišite svoje mesto na vreme na brojeve telefona 062/86-810-42 ; 062/ 34-31-32

Corto Pub

Renovirani kafić Corto za doček Nove godine organizuje dnevnu žurku koja počinje u 12h. Očekuje vas live muzika, DJ i dobra atmosfera.

Rezervacija mesta je neophodna na broj telefona 069 129 55 48

Atina

Atina u centru Novog Sada, oranizuje dnevnu žurku za novogodišnji dan. Žurka počinje u 12h i traje do večernjih časova, a za dobre vibracije i mrdanje kukovima, zadužen je DJ Marcconi play.

Rezervacije su poželjne.

Restoran – bar “Kod Brke”

Brkin novogodišnji dnevni ŽUR uveličaće Ludvig Van Band & Resident DJ team.

Start žurke je u 12h, a rezervacije se vrše na telefon 063/436-375.

Pupin Pub

Ukoliko želite dnevnu žurku, doček u Pupin pabu stertuje već od 12h, ali NE prekidaju žurku predveče zbog onih koji rade i mogu da se priključe tek kasnije.

Ulaz je besplatan za sve do 21h!

Nacionalna Klasa by Vojvodina

Restoran Nacionalna klasa organizuje i dnevnu novogodišnju žurku, sa početkom u 11h. Za dobru atmosferu biće zaduženi Camera Darling i DJ Duke.

Informacije i rezervacije na telefon 065 823 92 39.

Barrique

U Njegoševoj 12, smešten je ovaj urbani kafić koji zapravo predstavlja jedan od najboljih vinskih barova u gradu. Za Novu godinu, ekipa ovog lokala postarala se da obezbedi i dnevni program.

Preko dana u “prvoj i drugoj smeni” za muziku će se pobrinuti bend “Treća smena” od 12 do 18 sati, a za informacije i rezervacije pozovite 062 22 22 07.

Klub Trema

Klub Trema vas poziva na novogodišnju dnevnu žurku.

Pridružite nam se već od podneva na ludoj žurci i provodu. Za sjajnu zabavu i atmosferu biće zadužena Akustična Soba.

Ulaz je slobodan! Rezervacije obavezne na broj: 062 8951 046.

Kafemat

Spektakl počinje već u podne, jer dnevna žurka u Kafematu je top. Daniel Čehranov sprema brutalno dobar vajb i neverovatnu uvertiru, nakon čega nas sve dočekuje specijalan Balkan Hip-hop & R’n’B set uz neverovatne Enzzy & XoXo.

Ulaz je besplatan, a rezervacije su obavezne. Vaše mesto možete rezervisati putem broja telefona: 062 / 107 – 77 – 77.

G-Pub Gregors Pub

Dnevna novogodišnja žurka u Gregors pabu počinje u 12h i traje do 18h.

Za muziku će biti zadužen DJ party – ulaz je slobodan, a provod zagarantovan.

Info i rezervacije možete dobiti u lokalu, porukom u fb inboks ili putem telefona 065 854 1111.

OldBrick pub

Zalet za najluđu noć hvatamo na DNEVNOJ ŽURKI sa kojom startujemo od 11h, 31.12. gde ćemo pretvoriti pub u diskoteku kojom će teći reka najboljeg točenog uz koje ćete u pravom raspoloženju biti spremni za nastavak večeri a provereni muzički ukus diktiraće DJ CATFISH FIGHTER!

Info i rezervacije: 025/43-43-43, 066/543-43-43.

Nova godina samo što nije, a dnevnih žurki u Novom Sadu za tu priliku, sve je više. Ukoliko i vi imate neki dobar savet i ideju gde se pripremiti za najluđu noć, pišite nam u komentarima.

Otkrijte i novosadske noćne žurke na ledu

Irma Mićanović

Večiti sanjar, veruje u dobro u ljudima, a svet posmatra kroz šarene naočare. Poklonite joj dobru knjigu i bićete na spisku njenih najboljih prijatelja, celi život. U sledećem životu želi da živi u svetu Terija Pračeta.

komentara

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
287 Shares
287 Shares
Share via
Copy link