giardino-zurke
Foto: Dražen Žigić
Vesti Novi Sad

Najbolje dnevne žurke u Novom Sadu za doček

Novi Sad sve više postaje prepoznatljiv po odličnim dnevnim žurkama pred doček nove godine. Žurke običnu počnu već oko 10h prepodne, i završavaju se tek uveče, oko 7-8.

Tada se lokali uglavnom spremaju za večernji doček, a gosti odlaze na presvlačenje, pa opet sve iz početka. Dnevne žurke organizuju se u mnogo lokala širom grada, i gotovo da nema kraja ili uličice gde se neće čuti muzika celog dana. Mi smo izdvojili nekoliko najboljih dnevnih žurki koje nas čekaju.

Gerila bar

Za ljubitelje rokenrola, u Gerila baru su prošle godine prvi put organizvali dnevnu žurku i – svima se dopalo, pa bi ponovo. Tačno u podne svoj nastup će početi DJ Pako.

izlazak
facebook.com/GerilaNS

Pako je nekadašnji muzički urednik emisije Rock FM na Radiju 021 i dobro zna šta je potrebno da se napravi prava atmosfera.

Ulaz je besplatan, početak u 12, pa sve do nekih 19-20 časova.

Giardino

U klubu na vrhu grada čeka nas odlična žurka preko dana, a uveče će se nastaviti u istom ritmu.

giardino-zurka
Foto: Dražen Žigić

Ulaz za dnevnu žurku počinje u 12h, ali su rezervacije obavezne.

London pub

U londonu preko dana 31. dembra nešto drugačija atmofera u odnosu na večernju, jer je u pitanju žurka traje od 12h do 19h.

Lazin salaš

Dnevna žurka uz DJ-a startuje već od 11 časova.

salas-tamburasi-novisad
Izvor: www.nsparty.com

Brauhaus

Dnevna žurka u Brauhausu će biti pravi tamburaški rokenrol uz Šoneta i Grka, a trajaće od 13h do 18h. I oni, kako kažu, ne primaju rezervacije.

brauhaus-pivo-beer-novi-sad (1)
Foto: Milenko Stanković

Cuba libre

Novogodišnja dnevna žurka u klubu Cuba Libre počinje u 12.

Lokal poznat po odličnim žurkama, sigurno vas neće razočarati ni za dnevnu žurku koja počinje od 12h i traje do 18h. Ovde su potrebne rezervacije na 069/5770-750.

Za mix pultom: Vanjanja.

Ulaz je besplatan

Macchiato Liman

U limanskom Makijatu žurka počinje veoma rano, već u 5 do 10. Ako požurite, može već u podne da vam bude Nova godina koje se nećete sećati.

 

Otkrijte i novosadske noćne žurke na ledu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

4 Comments

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share