Novi Sad sve više postaje prepoznatljiv po odličnim dnevnim žurkama pred doček nove godine. Žurke običnu počnu već oko 10h prepodne, i završavaju se tek uveče, oko 19, 20 časova.

Tada se lokali uglavnom spremaju za večernji doček, a gosti odlaze na presvlačenje, pa opet sve iz početka. Dnevne žurke organizuju se u mnogo lokala širom grada, i gotovo da nema kraja ili uličice gde se neće čuti muzika celog dana. Mi smo izdvojili nekoliko najboljih dnevnih žurki koje nas čekaju.

giardino-zurka
Foto: Dražen Žigić

Giardino

U klubu na vrhu grada čeka nas odlična žurka preko dana, a uveče će se nastaviti u istom ritmu. Ulaz za dnevnu žurku počinje u 12h, ali su rezervacije obavezne.

London pub

U londonu preko dana 31. dembra nešto drugačija atmofera u odnosu na večernju, jer je u pitanju DJ LAYZIE i žurka traje od 12h do 19h.

Lazin salaš

Dnevna žurka uz DJ-a startuje već od 11 časova.

salas-tamburasi-novisad
Izvor: www.nsparty.com

Brauhaus

Dnevna žurka u Brauhausu će biti pravi tamburaški rokenrol uz Šoneta i Grka, a trajaće od 13h do 18h. I oni kako kažu ne primaju rezervacije.

brauhaus-pivo-beer-novi-sad (1)
Foto: Milenko Stanković

Kafemat

Lokal poznat po odličnim žurkama, sigurno vas neće razočarati ni za dnevnu žurku koja počinje od 12h i traje do 18h. Ovde su potrebne rezervacije.

Club Congo

Ulaz se ne plaća, a cene pića su redovne. Zagrevanje za doček počinje od 10h uz muziku uživo i resident DJ-a. Potrebno je rezervisati.

Otkrijte i novosadske noćne žurke na ledu

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here