Magazin

Voditelj RTS-a na dejtu sa Vučićem, pantomima i prestravljen pogled iza koga se krije čista emocija

rts
Foto: Printscreen/ Printscreen, Beta

Lider pokreta „Kreni Promeni“ Savo Manojlović simpatičnom situacijom iz privatnog života prokomentarisao je trijumfalno gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na RTS-u nekoliko dana nakon okončanih izbora.

On je objavio fotografiju sa izrazom lica voditelja i urednika internet portala javnog servisa Zorana Stanojevića koji je dobio tu „čast“ i obavezu da razgovara sa novim/starim predsednikom države.

Manojlović se podsetio trenutka kada je u Londonu pokušao da impresionira mladu Kineskinju koja u tom trenutku nije govorila engleski te na njegove zavodničke pokušaje da na neki način bude zanimljiv i šarmantan.

„Voditelj Stanojević jedva progovorio u sopstvenoj emisiji. Podsetio na simpatičnu devojku Li sa kojom sam imao dejt u Londonu 2014. Bila je Kineskinja i nije pričala engleski. Ja brbljao, koristio pantomimu kad baš zapne gugl translejt. Ona gledala zbunjeno kao voditelj Vučka“, napisao je Savo Manojlović, podsetivši i mene na sličnu situaciju iz sopstvenog života.

Naime, autor ovog teksta mora da istakne kako ovaj izraz lica Zorana Stanojevića zaista asocira na te beskrajno simpatine trenutke nerazumevanja između moje nekadašnje devojke, takođe Kineskinje, koja nije znala dalje od ’hello’. Kad kažem beskrajno simpatične, ne mislim na ovaj strah u očima voditelja, već više na deo koji se odnosi na zapanjenost.

Prvi dani prolazili su uz pantomimu i gugl translejt, da bi se mesecima kasnije komunikacija proširila na mešavinu srpsko-kineskog sa osnovama engleskog jezika. Zapravo se sve svodilo na poglede i emociju i to je zaista jedinstveno iskustvo.

Možda Stanojeviću i Vučiću samo treba još vremena, a onda ovaj prestravljen pogled voditelja RTS-a možda u nekom trenutku otopli, te i sam shvati džentlmenske namere svog vatrenog sagovornika. Tada se probude prave emocije, a ne treba zaboraviti da će imati narednih pet godina da izlaze na dejtove pred očima celokupne javnosti.

Šta se dešava kad se ugase kamere, neka ostane svačijoj mašti na volju.

Savo Manojlović sve bliži osnivanju partije i ulasku u političku arenu

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

143 Shares
143 Shares
Share via
Copy link