Srbija Vesti

Savo Manojlović sve bliži osnivanju partije i ulasku u političku arenu

savo-manojlovic
Foto: Instagram/Savo Manojlović

Lider i jedan od osnivača pokreta “Kreni-promeni” Savo Manojlović sve bliže je odluci da se aktivno uključi u političku borbu. Spekulacije na tu temu su sve glasnije, a iako Manojlović još uvek nije doneo zvaničnu odluku o formiranju političke organizacije, istraživanje javnog mnjenja pokazuje da uživa veliku podršku građana, ali i brojnih javnih ličnosti.

Izvor portala Nova podseća da je Manojlović održao reč da se neće kandidovati na proteklim izborima, ali da je tada jasno poručio da je vrlo moguće da će to uraditi u nekom narednom izbornom procesu.

Prema saznanjima, na Manojlovićevu odluku o ulasku u političku arenu u narednom periodu uticaće brojni faktori, između ostalog i ponašanje političkih aktera i ponuda koju građani imaju na raspolaganju.

Izvor dodaje da su nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom u zemlji i odusustvo brige za narod razlog zašto se razmišlja o osnivanju organizacije koja će ući u političku arenu.

Istovremeno, dnevnom listu Nova je rečeno da nije određen nikakav termin do kad će Manojlović krenuti u osnivanje političke organizacije, niti da se razmatraju kadrovska rešenja.

– Spekulacije da će neki ljudi koji su učestvovali na nedavnim izborima biti deo organizacije su neosnovane i netačne – podvlači njihov sagovornik.

Tragom ove informacije, novinari su pokušali da kontaktiraju Manojlovića, ali on nije bio dostupan za komentar.

Bolje uzeti novac na projektu od Rokfelera, nego srpski novac davati Klintonovima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

832 Shares
832 Shares
Share via
Copy link