Magazin

Mladić se preselio u hotel s 5 zvezdica kada je izračunao da jeftinije od stanarine i računa

život u hotelu

Jedan mladić se preselio u all inclusive hotel s pet zvezdica na mesec dana nakon što je shvatio da je to jeftinije od njegove mesečne stanarine i drugih računa.

TikToker Džoš Ker pretraživao je internet u potrazi za najboljom ponudom za odmor kada je shvatio da možete staviti “28 noćenja“ kao vremenski okvir.

Stavivši navedeno vremensko razdoblje, iznenadio se kada je video da je cena jednomesečnog odmora – iako je to još uvek bila velika cifra– jednaka njegovoj mesečnoj stanarini. Ali, kada je malo bolje proučio ponudu, shvatio je da je to čak i jeftinije od njegovih uobičajenih mesečnih troškova u Mančesteru.

On je pronašao all inclusive odmaralište s pet zvezdica u Antaliji u Turskoj s bazenom, teretanom i raznim sadržajima koje je koštalo 1.098 evra. TikToker je zatim izračunao sve svoje račune, stanarinu, porez i ostale troškove, te je sve to iznosilo 1.113 evra.

@joshkerr0 HOW IS THIS POSSIBLE!? Yet again I ask myself why am I still in England? Its literally cheaper to live in a 5 star resort than it is to live in Manchester… #fyp ♬ original sound – Josh Kerr

– Dakle, to čak ne uključuje hranu ili piće i sve ostalo – rekao je.

TikToker je na kraju odlučio da ode u Tursku, odsevši u Port River Hotel and Spa u Antaliji, uživajući u hrani, piću i smeštaju samo 300 metara udaljenom od prelepe plaže. Takođe, smeštaj je bio blizu starog grada s prelepim starim građevinama.

I nije trebalo dugo da ljudi preplave njegove društvene mreže.

Jedan korisnik je napisao: „Postoji tip koji se preselio u all inclusive odmaralište s 5 zvezdica u Turskoj jer je to jeftinije od njegove stanarine i računa u Mančesteru, što čak ne uključuje ni hranu… Pronašao je ultimativni kod za lagodan život.“

Drugi je dodao: „Kada počnem potpuno da radim od doma, uradiću istu stvar.“ A, mnogi su mu u komentarima pisali i da je genije, piše Unilad, a prenosi Vecernji.hr.

Tanji stigao račun uvećan za 1.500 dinara, a obrazloženje MTS-a je čist kriminal

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link