Magazin

Na vrhuncu slave završila na klinici za odvikavanje, obišla Indiju i skrasila se na selu

ivana-banfic
Foto: Instagram/ivana_banfic_ibee

Na vrhuncu slave se povukla, trnovitim putem gradeći drugačiju sudbinu.

Pevačica Ivana Banfić proslavila se duetom “Godinama” koji je snimila sa Dinom Merlinom, a onda je godinama nije bilo na sceni.

Ivana Banfić devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a onda se 1993. godine udala za menadžera Roberta Magića kog je poznavala od tinejdžerskih dana.

Ipak, razveli su se 2005. godine i ubrzo su počeli njeni problemi sa alkoholom.

Ipak, sa bivšim suprugom ostala je u bliskim odnosima i upravo joj je on pružao najveću podršku dok se lečila na klinici za odvikavanje.

A onda je počeo novi život… Bolje rečeno ‒ nova ljubav, Kruno Ladišić, kome je sudbonosno „da“ izgovorila 2008. godine, nakon što ju je zaprosio na duhovnom putovanju po Indiji. Bio je to početak Ivaninog preporoda.

Ivana je aktivna na društvenim mrežama, te je sve iznenadila kada se fotografisala ispred kuće od gline i napisala da sada živi u jednoj takvoj.

– Da mi je neko rekao pre 11 godina, kada sam prvi put posetila Indiju i bila u pustinji Thar, da ću jednog dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala: gline, slame i drva; rekla bih mu: ‘Ma daj, možeš misliti’. Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi, kraj reke Kupe, u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih trebamo videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno negde tamo gore – napisala je ona.

Pevačica je objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako čisti štalu i oduševila mnoge koji su komentarisali kako su danas retke osobe koje žele da se posvete takvom načinu života nakon što osete „čari“ popularnosti.

Muzika više nije bila u prvom planu, već želja da postane majka. Međutim, prvi pokušaj nije prošao dobro ‒ doživela je spontani pobačaj.

– Prihvatanje onog što se dogodilo bilo je teško i bolno, ali ja sam borac. Isplakali smo se i otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra. Zapalila sam sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – ispričala je jednom prilikom.

Imala je komplikacije zbog nekih estetskih zahvata i ponovo se sklonila od svih. Srećom, drugi pokušaj da dobije dete bio je uspešan. On se zove Jan i ima 12 godina.

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, ali i strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru – ispričala je Banfić.

S obzirom na to da voli prirodu i da joj nisu strani poslovi oko kuće, ne čudi da se Ivana prošle godine prijavila za učešće u šou-programu „Survivor“, odakle je izašla zbog povrede noge iako je pokazala da u borbama može da parira daleko mlađima od sebe.

Izvor: Nova.rs

Ivana Banfić je svojim glasom osvojila Balkan, nakon problema sa porocima mir našla u Indiji i na selu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link