Lifestyle Magazin

Kako izgleda život žene koja 40 godina nije sekla nokte: „Oni su moje bebe“

najduzi nokti

LaRue Drumond iz Njujorka poslednjih 40 godina nije sekla nokte! Kada je na rukama nepoznate žene videla prelepi manikir san joj je postao da ima najduže nokte na svetu. Njeni su trenutno stigli do 56 cm dužine, o njima brine svakodnevno, a ceo proces nege ju je do sada koštao više od 10.000 evra!

– Kad sam bila mala, grickala sam zanoktice do krvi. Ali uz odlučnost i podršku svoje porodice, uspela sam da iskorenim tu naviku – započela je svoju priču LaRue, prenosi Daily Star.

Ova neobična dama ne održava sama svoje nokte, već redovno ide u kozmetičku salon. Već godinama ih poverava isključivo Mariji Ortuz, koju naziva kraljicom manikira.

– Njoj u potpunosti verujem, manikir podiže na poseban nivo kreativnosti. Kad joj ja dolazim, ona radi samo moje nokte taj dan, jer joj za njih treba okvirno osam sati – ističe Njujorčanka.

Ne mari za komentare okoline, a ulaže veliki napor da joj ni jedan ne pukne.

– Moji nokti su deo moje ličnosti, s njima sam prava ja. Ako bi mi koji pukao tako da ne može da se popravi, bila bih vrlo žalosna – rekla je iskreno.

Posebno nagglašava da joj predugački nokti apsolutno ne smetaju, te da normano obavlja sve sakodnevne obaveze, a radi kao dadilja.

– Nadam se da ću oboriti svetski rekord za najduže nokte. Oni su moje bebe – zaključila je.

Izvor: Stil

Za 30 godina nokti su joj narasli 7 i po metara, dok ih nije isekla brusilicom

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

39 Shares
Share via
Copy link