Lifestyle Novi Sad

Najpopularniji manikir trendovi u Novom Sadu

Ovu sezonu obeležiće boja marsala, mat i drečave nijanse, varijacije na francuski manikir i tehnika „mesec”. Ovi trendovi nisu preterano kitnjasti i mogu se lepo uskladiti sa šminkom, frizurom i garderobom.

Polumesec manikir može da se uradi u jednoj, ali i u nekoliko boja. Za koju god opciju da se odlučite, to može da izgleda veoma lepo. Boja marsala je sama po sebi dovoljno efektna, ali može se kombinovati i sa raznim stikerima i šarama. Francuski manikir može da se radi u više boja, može da se radi naopačke ili da se preseče crticom.

polumesec-manikir

– Što se tiče noktiju još uvek dominira boja vina „marsala” koja je aktuelna u 2017. godini. S obzirom na to da je letnja sezona onda su dozvoljene vesele boje, čak su poželjne drečave nijanse, jer dobro idu uz preplanulo telo, koktele i opuštene žurke na plaži. Pojavio se neki pomalo čudan trend  „balon-manikir”- izlivanje kuglice na noktu. Ne znam koliko je praktično i ne bih se usudila da probam – kaže autorka modnog bloga S druge strane ogledala Marina Mandadžić.

Devojke u Novom Sadu još uvek nisu preterano raspoložene da eksperimentišu sa nekim novim svetskim trendovima poput „balon manikira”, grbavih noktiju ili „akvarijum manikira”. One se obično drže proverenih kombinacija za koje znaju da će im lepo stajati.

nokti-boja-marsala

– S obzirom na to da je leto uglavnom su aktuelnije neki malo šareniji nokti, vesele boje, dosta ukrasa i šara. Devojke dosta traže beli, metalik i crveni frenč ili neke njihove izmenjene varijante. Veoma popularni su i nokti u drečavim bojama – žutoj, rozoj, zelenoj, kao i prelivanja. Nema pravila, ali najčešće su ideje među mušterijama poprilično slične, nema nekog preteranog iskakanja iz okvira – kaže manikirka Tamara Damjanović.

Najbitnije je da nokti budu uredni i da se vi osećate prijatno sa odabranim manikirom. Ipak, nemojte dopustiti da vas to ograničava, nego slobodno budite kreativne i osmislite zanimljiv i jedinstven manikir koji ćete imati samo vi.

nokti-drecave-boje

Pedikir Novi Sad – top 3 salona u kojima će vaša stopala dobiti veličanstven tretman

OGLAS

17 Shares
Share via
Copy link