Magazin Svet

Potrošila sam 51.000 € da izgledam kao Pamela Anderson, muškarci me obožavaju, a žene mrze (FOTO)

Lažna Pamela
Foto: Simon Jacobs / Caters News

Čuvena Plejbojeva zečica iz devedesetih godina, Pamela Anderson, očarala je mnoga muška srca, ali i postala uzor brojnim ženama, kao jedna od prvih osoba koja je promovisala silikonsku lepotu.

Mnogi je i danas pamte kao čuvenu Si Džej iz „Čuvara plaže“, dok u svom crvenom kupaćem kostimu zanosno trči plažom, a njenim čarima svojevremeno nije odoleo ni Prljavi inspektor Blaža, kada joj je posvetio pesmu „Lepa si Pamela“.

Popularna Pamela imala je ogroman uticaj Džordžinu Epitropou (39), koja je potrošila preko 51.000 evra, kako bi transformisala svoje telo da liči na gospođu Anderson.

Želela sam da se izdvojim, Pamela je moj uzor

Odlučna da izgleda kao lepotica „Čuvara plaže“ ova devojka iz engleskog grada Kroulija odradila je višestruke operacije grudi, liposukciju, povećanje zadnjice, kao i filere i botoks.

Svakako da nakon brojnih estetskih zahvata „štrči“ iz gomile, posebno nakon ugradnje ogromnih silikonskih grudi, a kaže da je presrećna što izgleda kao holivudska zvezda.

– Moj idol je Pam Anderson. Postala sam opsednuta njenim izgledom još kada sam prvi put pogledala „Čuvare plaže“. Oduvek sam želela da baš ovako izgledam – da imam plavu kosu, velike grudi, tanak struk i veliku guzu, još kada sam započela svoju transformaciju 2015. godine.  Želela sam da izgledam najbolje što mogu u svojim tridesetim – kaže Džordžina za Mirror.

– Nisam želela da izgledam kao svi drugi, htela sam sam da se izdvojim. Potrošila sam skoro 34.000 evra na pastičnu hirurgiju do sada, i dodatnih 18.000 na botoks i filere  do 30. godine. Prvu operaciju grudi odradila sam 2017. godine u Velikoj Britaniji, ali oduvek sam želela da budu veće.

Kako sam u Velikoj Britaniji mogla samo da idem do određene veličine, ostale operacije sam odradila inostranstvu, jer tamo doktori nemaju predrasude. Nisam mogla da dođem do željenog izgleda u sopstvenoj zemlji – kaže ona.

Podržava plastične operacije, jer podižu samopouzdanje

Džordžina ističe da je oduvek bila ekstrovertna osoba i da je počela da eksperimentiše sa maminom šminkom već sa šest godina.

– Iako mi nikad nije manjkalo samopouzdanja, bila sam samo normalna devojka i nisam privlačila muške poglede. Jednostavno sam se uklopila u svakodnevno sivilo, a nisam želala da mi tako prolazi život. Postala sam opsednuta željom da transformišem svoj izgled i dođem do tela koje sam oduvek sanjala. Opsesija je još više porasla kada sam 2015. godine postala plesačica, a postojao je i dodatni pritisak da moram da izgledam dobro.

Zaista sam srećna i zadovoljna svojim izgledom, nikad nisam zažalila zbog bilo kog zahvata koji sam uradila. Definitivno podržavam plastične operacije, ukoliko će one učiniti da se osećate sigurnijim u sebe. Ukoliko ste nesigurni u svoj fizički izgled, koji možete popraviti operacijom, vaš život će postati mnogo kvalitetniji – Kaže Džordžina.

Pored silnog novca koji je uložila u razne operacije da bi transformisala sopstveno telo, ona takođe mesečno izdvaja velike sume novca u salonima za lepotu. Oko 95 evra mesečno daje za sređivanje noktiju, oko 360 evra ode joj na šminku, a svaki četvrti mesec potroši 480 evra za ekstenzije za kosu.

– Takođe idem na filere i botoks svaka 3 meseca. Stavljam filere u usne i obraze, a botoksom tretiram lice. Prijatelji i porodica mi uvek kažu da nema potrebe da radim na svom telu bilo kakav dodatni zahvat, ali znaju da ću na kraju uraditi ono što ja želim – završava Džordžina.

Izvor: Mirror

Pamela tvituje na ćirilici, a svojim grudima spašava svet

Luftika #

komentar

Klikni da objaviš komentar

10.2K Shares
10.2K Shares
Share via
Copy link