Magazin

Pukao zip lajn, žena (30) povređena, slučaj ekspresno zataškan zbog Bate Gašića

zip-lajn

Beograđanka starosti oko 30 godina, teško je povređena na planini Jastrebac, kada je tokom vožnje pala sa „zip lajna“ kom je pukla sajla. Žena je povređena u avantura parku koji se nalazi u okviru kompleksa Jastrebac Lejk Rizort, čiju je vlasničku strukturu, opozicija povezivala sa porodicom Bratislava Gašića, dirtektora BIA, piše Nova.

Kako saznaju novine „Nova“, nesreća se dogodila u hotelskom kompleksu Jastrebac Lejk Rizort u okviru kog se, pored dva hotela „Trajal“ i „Idila“ nalazi i avantura park.

Žena je ovde boravila sa suprugom i dvoje dece, ali se idiličan odmor u prirodi u sekundi petvorio u pakao.

– Žena je bila s porodicom u avantura parku, a u jednom trenutku je poželela da se spusti „zip-lajnom“ koji je postavljen tik iznad jezera. Zaposleni su je prikačili na sajlu, zavezali i sve je izgledalo uobičajno. U trenutku kada je počela vožnja, začuo se zvuk pucanja sajle, a potom i vrisak – ispričao je za novine „Nova“ dobro obavešten izvor.

On dodaje da su svi okupljeni doslovno zanemeli kada su videli šta se dogodilo.

– Da nesreća bude još veća, žena nije pala u jezero iznad kog je u većoj dužini razapeta sajla, nego u kamenjar pored. Nastala je potpuna histerija, zaposleni su dotrčali da pomognu, ali niko nije smeo da pomeri povrđenu ženu do dolaska Hitne pomoći. Lekari su po dolasku uspeli da je zbrinu, imala je vidne povrede glave, nogu i lice joj je bilo krvavo – dodaje sagovornik.

On kaže da je žena prebačena u kruševačku bolnicu i smeštena u šok sobu zbog teških povreda koje je zadobila.

– Svi mi koji smo videli šta se dogodilo, šokirani smo brzinom kojom je ceo slučaj zataškan. Neverovatno je da nijedan mediji nije preneo da se dogodila ovakva nesreća i da je majka dvoje dece i gošća Lejk Rizorta na ovakav način povređena – ističe sagovornik.

Odgovor na pitanje kako je i zašto slučaj punih nedelju dana ostao izvan pažnje javnosti, sagovornik pomenutog lista vidi u vlasničkoj strukturi ovog kompleksa.

– Iza čitavog kompleksa su moćni lokalci, a iako je zvanični vlasnik Trajal korporacija na čijem je čelu je Miloš Nenezić, u Kruševcu se i dalje glasno spekuliše da je pravi vlasnik čitavog kompleksa zapravo porodica Bratislava Gašića, direktora BIA – kaže on.

Foto: Marina Lopičić

O povezanosti porodice Gašić sa ovim hotelskim kompleksom, pisala je i Stranka slobode i pravde.

„Nakon privatizacije Vile Merima na Jastrepcu, koju je direktor Trajala, Miloš Nenezić kupio, pa preprodao Trajal korporaciji za veći novac i Hotel Šator je pronašao svog novog vlasnika, a u pitanju je Boban Gašić, predsednik NO KC Niš i brat direktora BIA, Bratislava Gašića“, objavio je kruševački SSDP na Tviteru.

Bata Gašić bio “na sisi” kruševačkog bosa Jotke, politička veza kriminalaca otkrivena u prisluškivanom razgovoru

258 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap