Magazin

Dok Željko Mitrović vređa novinarku, ministar Zoran Đorđević revnosno lajkuje (FOTO)

zoran-djordjevic

Vlasnik televizije Pink, Željko Mirović, je na svom Instagram nalogu vređao urednicu Centra za istraživačko novinarstvo (CINS), nazivajući je “glupom”, a njegov post dopao se ministru za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Zoranu Đorđeviću, objavio je CINS na svom Tviter nalogu.

Do vređanja urednice CINS-a došlo je posle objavljivanja teksta pod naslovom “Fantomski let kompanije Željka Mitrovića za Moskvu”, u kojem se navodi da je kompanija AiR Pink u martu dobila odobrenje da leti uprkos zabrani međunarodnog saobraćaja. Kako je naveo CINS, vlasnik Air Pinka Željko Mitrović, hvalio se da njegov avion nije imao dozvolu za let za Moskvu, piše N1.

Mitrović je posle objavljivanja ovog teksta napisao na Instagramu: “koliko moraš biti glup da bi bio gluplji čak i od novinarke CINSA koja ne samo da ne razume da su moji avioni donosili respiratore i drugu opremu zarad spasavanja ljudskih života, već i da nijedan avion ne može poleteti bez dozvole Eurocontrol! Ko god da ih plaća, bacio je pare”.

Njegova objava u kojoj vređa novinare CINSa-a, “svidela se” ministru Đorđeviću, koji je post “lajkovao”.

CINS: Vlada odbila da dostavi tajni zaključak koji reguliše nabavku medicinske opreme

13 Shares
Share via
Copy link